Ο καλός μήνας απ’ ό,τι φαίνεται για δύο ζώδια θα είναι ακόμα καλύτερος αυτόν τον Ιούλιο, αφού ο φτερωτός θεός με το λατρεμένο βέλος του θα του σημαδέψει απευθείας στην καρδιά.

Κι εκείνος δεν αστοχεί ποτέ!

Καλοκαιράκι στην πόλη ή στο νησί, χαμόγελο που ακτινοβολεί στον ήλιο και ξεγνοιασιά της μεγάλης ημέρας ή της δροσερής βραδιάς. Λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμα πιο ερωτεύσιμη.

Σίγουρα υπό αυτήν τη διάθεση είσαι ανοιχτή σε νέες προκλήσεις με γνωριμίες, οι οποίες μάλλον θα κάνουν την καρδούλα σου να χτυπήσει δυνατά αν ανήκεις σε δύο συγκεκριμένα ζώδια.

Τοξότης

Τοξοτάκια ετοιμαστείτε να πείτε αντίο στην ελευθερία σας και να αναθεωρήσετε το ανεξέλεγκτο πνεύμα σας. Το παράφορο συναίσθημα έχει τις πιθανότητες με το μέρος του αυτόν το μήνα.

Άνεση και ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων θα κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη συναναστροφή, ενώ η επίγνωση των αξιών σου θα σε οδηγήσει να βαδίσεις με σοφία στα σωστά μονοπάτια. Αποκορύφωμα η 22η Ιουλίου!

Σκορπιός

Δεν είναι ώρα για ρομαντισμούς; Στις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιουλίου αυτή η πεποίθηση θα αλλάξει ριζικά για το Σκορπιό!

Η φλόγα θα ανάψει και πάλι για να σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον έναν που θα χαράξει βαθιές αναμνήσεις στο φετινό καλοκαίρι. Νιώθοντας ο εαυτός σου, θα ανανεωθείς με μια γλυκιά, νέα προσθήκη στις επαφές σου και η ανυπομονησία να ανακαλύψεις τις πτυχές του θα κορυφωθεί μέσα από την παιχνιδιάρικη αύρα σου.

Καλό μήνα είπαμε;