Αυτοπεποίθηση, εκρηκτικός χαρακτήρας ή εμφάνιση, αδρεναλίνη. Λίγα μόνο από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός… «κακού παιδιού» είναι αρκετά για να κάνει την καρδιά μας να ξεγλιστρήσει από τα «όχι» της νουθεσίας του μυαλού.

Ποιος τα έβαλε όμως με την καρδιά και βγήκε ευτυχισμένος από αυτή τη μάχη;

4 χαρακτηριστικά των «κακών παιδιών» που τα καθιστούν άκρως γοητευτικά

Οι γυναίκες το αποκαλούμε πρόκληση, διότι μπαίνουμε στη διαδικασία να γνωρίσουμε έναν καινούργιο κόσμο, διαφορετικό από τον δικό μας και αμέσως θέτουμε τον εαυτό μας σε θέση να παλέψει να τον φέρει στον ίσιο δρόμο.

Οι άντρες, από την άλλη, το βαφτίζουν επιπολαιότητα και πρόσκαιρο ενθουσιασμό. Όπως και να έχει, η επιστήμη είναι εκείνη που για μια ακόμη φορά έρχεται να δώσει την απάντηση με μια υπόδειξη που σίγουρα κανείς δεν είχε σκεφτεί.

Σύμφωνα με εκείνη, το σύνδρομο του σωτήρα ενεργοποιείται σε μια γυναίκα αμέσως μόλις έρθει κοντά του και, στη συνέχεια, τον ερωτευτεί. Υπό λανθάνουσα αίσθηση μητρικού ενστίκτου ελκύονται από προσωπικότητες, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα, με αποτέλεσμα να βρίσκουν το ρόλο τους νιώθοντας έντονη ανάγκη να φροντίσουν το «κακό παιδί» και να το προστατέψουν, ακόμα και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι έρωτες αυτοί παραμένουν στην ανάμνηση μιας γυναίκας ως το πιο δυνατό συναίσθημα που έχουν βιώσει ποτέ, αφού το δέσιμο μαζί τους εντείνεται μέσα από αυτές τις καταστάσεις.

Τελικά, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.