Οι υψηλές θερμοκρασίες ενεργοποιούν ένα βασικό συναγερμό στη γυναικεία εμφάνιση κι αυτός δεν είναι άλλος από τη μαύρη στάμπα στο κάτω μέρος του βλεφάρου.

Πέρα από το μολύβι ένα ακόμα κεφάλαιο το οποίο χρήζει προσοχής διότι αποτελεί βασικό ένοχο για αυτήν την κατάσταση είναι η, αγαπημένη όλων, mascara.

Δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ, ενώ αν μια μέρα σου καταστρέφανε όλο σου το νεσεσέρ θα αποτελούσε εκείνο το προϊόν που θα έσωζες. Ο λόγος διότι μεταμορφώνει με το μαγικό, fluffy και τριχωτό βουρτσάκι της ολόκληρο το βλέμμα σου.

Ωστόσο, η πλούσια και κρεμώδης υφή της σύνθεσής της επιφέρει ένα ναυάγιο το οποίο φέρνει τα πάνω κάτω στον καμβά σου όταν ολόκληρο το μακιγιάζ λιώνει και ξεκινάει πάντα από τη mascara, η οποία το βάζει στα πόδια.

Πώς θα την κρατήσεις σταθερή στη θέση της;

Πέρα από τη σωστή εφαρμογή της κρέμας ματιών που προηγείται, η οποία θα πρέπει να απορροφηθεί σχολαστικά πριν συνεχίσεις στο κυρίως μακιγιάζ σου, υπάρχει ο τρόπος να δεσμεύσεις τη μαύρη απόχρωση πάνω στις βλεφαρίδες κι όχι στην επιδερμίδα.

Μια στρώση από τη κανονική σου mascara και, στη συνέχεια, μια από μια αδιάβροχη θα σε κάνει να αισθανθείς λιγότερο guilty για το νετμακιγιάζ, αφού η διαδικασία αφαίρεσης θα είναι πιο ήπια από εκείνη που αντιμετωπίζεις όταν φοράς αποκλειστικά και μόνο μια waterproof. Ενυδάτωση και σταθερότητα με μια κίνηση.

Τώρα ξέρεις το μυστικό αυτού του καλοκαιριού!