Στο άκουσμά της σε λούζει κρύος ιδρώτας, ο χώρος γύρω σου συρρικνώνεται και ο αέρας λιγοστεύει. Η λέξη «καταπίεση» εμπεριέχει όλες εκείνες τις έννοιες που που καμία σχέση δεν πρέπει να γνωρίζει, ενώ αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι νέοι σήμερα το βάζουν στα πόδια όταν υποψιάζονται σοβαρές δεσμεύσεις.

Αμέσως σχηματίζεται στο μυαλό σου μια μορφή ανάκρισης, παρέμβασης σε προσωπικές στιγμές και επιρροή στην ελευθερία κρίσης.

Αν και στο ζωδιακό κύκλο έχουμε αρκετούς συμμετέχοντες που έχουν αποδείξει τις χειριστικές τάσεις τους, όπως είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, υπάρχει κ αυτή η κατηγορία, στην οποία ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα ασκήσει αρκετά μεγάλη παρεμβατική κριτική που αποτελεί απόρροια της προστατευτικότητάς του.

Ποιο είναι αυτό;

Ο Αιγόκερως τρελαίνεται όταν νιώθει πως δεν τον ακούς και αγνοείς τις συμβουλές του. Πρόκειται για εκείνον που δεν θα τα παρατήσει και θα σε αφήσει να φας τα μούτρα σου για να μάθεις από τα λάθη σου, αλλά, αντίθετα, θα επιμείνει στην προσπάθεια να σε αφυπνίσει και να αντιληφθείς την κατάσταση.

Πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι τον θεωρούν καταπιεστικό, όμως αυτός με αθώες και αγνές προθέσεις στο δικό του μυαλό εκλαμβάνει την αντιμετώπισή του σωτήρια, καθώς αδυνατεί να καταλάβει πως ορισμένες φορές η κριτική εκλαμβάνεται ως προσβολή.

Αχ Αιγοκεράκια!