Ένα από τα σημεία πάνω μας, τα οποία δεν περνούν τόσο καλά το καλοκαίρι είναι τα μαλλιά μας. Ο λόγος που δεν απολαμβάνουν όσο εσύ την αγαπημένη όλων εποχή του χρόνου δεν είναι άλλος από το τον καυτό ήλιο.

Ξηρές άκρες, θαμπή όψη, διψασμένες τρίχες, ατίθασα τελειώματα είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά τους με εσένα να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις για να αντιμετωπίσεις από τη… ρίζα το πρόβλημα.

Ακολουθείς τις απαραίτητες τελετουργίες περιποίησης και όσο είσαι στο σπίτι νιώθεις την ανανέωση αλλά μόλις βγεις έξω οι δρόμοι σας αποχωρίζονται μια για πάντα;

Η άμμος, οι ζεστές θερμοκρασίες, το θαλασσινό νερό και προπαντός ο ήλιος καθιστούν άμεση και επιτακτική την ανάγκη να έχεις πάντα και παντού μαζί σου τα τρία παρακάτω προϊόντα που θα πρέπει φέτος να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νεσεσέρ σου.

Αντηλιακό για τα μαλλιά

Το hair sun protector αποτελεί τη συνήθεια που θα πρέπει επιτέλους να καθιερωθεί όπως και το αντιηλιακό προσώπου. Ένας φραγμός σκληρός και ανθεκτικός απέναντι στη βλαβερή ακτινοβολία ακόμα κι εκείνες τις μέρες που η δροσιά μπορεί να σε ξεγελάσει.

Πάντα και παντού μαζί σου | 2+1 προϊόντα μαλλιών που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σου αυτό το καλοκαίρι

Leave-in Conditioner

Ο χρόνος να αφήσεις τη μάσκα να δράσει για όσα λεπτά της αρμόζει δεν είναι αρκετός; Τότε το conditioner, το οποίο το φοράς ακόμα και σε στεγνά μαλλιά και προσφέρει τα ευεργετικά του οφέλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αποτελεί την απάντηση!

Μετάξι σε spray

Όχι πια δάκρυα στο χτένισμα ή το φριζάρισμα, διότι ποιος είπε ότι αυτά αποτελούν προβλήματα αποκλειστικά του χειμώνα; Η εύχρηστη συσκευασία θα σφραγίσει με ευκολία την ενυδάτωση, ενώ η λάμψη και λεία πλευρά τους θα ξυπνήσει μονομιάς!