Έρευνα: Αυτές οι stars συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της ομορφότερης γυναίκας του πλανήτη

Ιδού οι celebrities που έχουν τα ομορφότερα πρόσωπα στον πλανήτη. Ποια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;
Kim Kardashian | Προσλαμβάνει μοντέλα-σωσίες της και αυτός είναι ο (απίστευτος) λόγος
instagram/kimkardashian

Ερευνητές από την Αμερική προσπάθησαν να βρουν το απόλυτα όμορφο πρόσωπο και βρήκαν τη… μούσα τους στο πρόσωπο της Amber Heard.

Σύμφωνα με τον αλγόριθμο στον οποίο βασίστηκε η εν λόγω έρευνα, ένα πρόσωπο κρίνεται ως «όμορφο», όταν έρχεται κοντά σε αυτό που οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν «χρυσή τομή».

Οι ερευνητές λοιπόν, μελέτησαν τα πρόσωπα δεκάδων διάσημων γυναικών και συμπέραναν πως εκείνο της πρωταγωνίστρια του Aquaman είναι αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τέλειο», μέσω της χαρτογράφησης.

Σύμφωνα με την χαρτογράφηση, το πρόσωπο της Amber Heard πλησιάζει τη «χρυσή τομή» κατά 91.85%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Kim Kardashian η οποία «πιάνει» το 91,39%.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kimkardashian

Οι παράγοντες οι οποίοι εξετάστηκαν ήταν η απόσταση μεταξύ των ματιών, των φρυδιών, της μύτης και το σχήμα του προσώπου, με τους δείκτες των παραπάνω κυριών να ακουμπούν την τελειότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss (@__katemoss)

Στην τρίτη θέση τερματίζει η Kate Moss, ενώ στην τέταρτη η Emily Ratajkowski, για να συμπληρωθεί η πεντάδα με την Kendall Jenner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Σύμφωνα  με τους ερευνητές, οι οποίοι προσπάθησαν να φτιάξουν το τέλειο πρόσωπο από χαρακτηριστικά διάσημων γυναικών, 100% κοντά στη «χρυσή τομή» θα ήταν μια γυναίκα με τα  τα μάτια της Scarlett Johansson, τη μύτη και το πηγούνι της Amber Heard, τα φρύδια της Kim Kardashian, το μέτωπο της Kate Moss, το σχήμα προσώπου της Rihanna και τα χείλη της Emily Ratajkowki.

Δείτε το video που αναλύει το πρόσωπο της «πρωταθλήτριας» -κατά την έρευνα- Amber Heard.