Η Amber Heard στάζει μέλι για τον Johnny Depp | «Συνεχίζω να τον αγαπάω»

Το teaser της συνέντευξης που παραχώρησε η ηθοποιός μας έριξε από τα σύννεφα.
Johnny Depp για Amber Heard: «Μακάρι το πτώμα της να σάπιζε σε κάποιο πορτ μπαγκάζ»
instagram

Η Amber Heard μετά την πανωλεθρία της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη και αναφέρει πως η αγάπη της για εκείνον δεν εξαφανίστηκε, ακόμα και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η οποία θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες, η 36χρονη ηθοποιός θα αναφέρει πως δεν έχει αρνητικά συναισθήματα για τον Depp, παρά την κακοποίηση που έχει καταγγείλει πως υπέστη.

«Τον αγαπώ. Τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα, να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει και δεν τα κατάφερα. Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον», λέει.

Στη συνέχεια, η Heard είπε πως προσπάθησε να κάνει το σώμα των ενόρκων να δει πέρα ​​από μερικά ελαττώματά της, πριν αποφασιστεί η ετυμηγορία. «Δεν είμαι καλό θύμα, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθητικό θύμα. Δεν είμαι τέλειο θύμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης η πρώην σύζυγος του Johnny Depp τόνισε πως εκείνη ήταν το θύμα και πως όλα όσα κατέθεσε, αναφορικά με τις κακοποιήσεις, είναι αληθινές.

«Φυσικά, μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, [εγώ] θα μείνω δίπλα σε κάθε λέξη της κατάθεσής μου», τόνισε.