Τα μαλλιά της Jennifer Aniston είναι πάντα σημείο αναφοράς για όλες μας, καθώς από την πρώτη ημέρα που τη γνωρίσαμε μέσα από τα «Φιλαράκια», μέχρι σήμερα, η ηθοποιός έχει τα πιο ωραία και λαμπερά μαλλιά του Hollywood.

Η Jennifer αλλάζει συχνά τα μαλλιά της -κυρίως κάνει μικρές αλλαγές στο χρώμα ή στο κούρεμα- και αυτόματα όλες γίνονται τάση. Αυτή τη φορά, τόλμησε ένα χαλαρό και άκρως καλοκαιρινό hair look που πρέπει να γνωρίσεις.

Ο αγαπημένος hairstylist της ηθοποιού, Chris McMillan, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με την ηθοποιό, αποκαλύπτοντας το νέο της look.

«Τίποτα καλύτερο από ένα φρέσκο ​​καλοκαιρινό κούρεμα για τη Jennifer Aniston. Η Jen αναδεικνύει στη φυσική υφή των μαλλιών της χρησιμοποιώντας το glossing detangler της @lolavie (ένα spray πολλαπλών χρήσεων που βοηθά στο ξεμπέρδεμα, την ενίσχυση της λάμψης και την προστασία των μαλλιών). Ένα καλό κούρεμα πρέπει να πρωταγωνιστεί, ώστε να μπορεί μία γυναίκα απλά να λούζεται και να αναδεικνύει τα φυσικά μαλλιά της τώρα το καλοκαίρι», σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από την κοινή φωτογραφία τους ο hairstylist, ταγκάροντας και τον Jonathan Gale που επιμελήθηκε το χρώμα των μαλλιών της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan)