Το καλοκαίρι σε ένα ελληνικό νησί χαρίζει τη μαγεία που χρειάζεται για να αποτυπώσει αναμνήσεις μέσα από τις νερομπογιές της αμμουδιάς.

Φέτος η MAC σε συνεργασία με τη κορυφαία Ελληνίδα φωτογράφο Marina Vernicos, δημιουργεί ένα κράμα τέχνης και μόδας, μέσα από το προϊόν μακιγιάζ το οποίο θα φυλάει μέσα του όλες εκείνες τις σκέψεις που κάνεις ατενίζοντας τα βαθιά, γαλάζια νερά των ελληνικών νησιών.

M·A·C Cosmetics x Marina Vernicos | Μια βουτιά σε ελληνικό νησί μέσα από τη νέα συλλεκτική παλέτα

Έμπνευση για αυτήν την αποκλειστική συνεργασία αποτέλεσε η αγάπη της βραβευμένης φωτογράφου για τα ελληνικά νησιά, η minimal φιλοσοφία της αλλά και ο μοναδικός τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων μέσα από τις εμβληματικές συλλογές και τα χρώματα της M·A·C Cosmetics.

«Η MAC είναι μια μάρκα που πρεσβεύει τη μόδα και την τέχνη. Δημιουργεί trends εκφράζοντας την αγάπη και το συναίσθημα. Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ σαν άνθρωπος» – Μarina Vernicos, Φωτογράφος

Η best seller έκδοση της κεχριμπαρένιας παλέτας, Amber Times Nine Εye Palette αναδημιουργείται ώστε να αποτελέσει το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ με limited συσκευασία υπό την υπογραφή της Marina Vernicos.

Ζεστές και χάλκινες αποχρώσεις μας παίρνουν από το χέρι και μας ταξιδεύουν στις χρυσές ελληνικές ακτές, τις διάφανες κι αστραφτερές ακρογιαλιές, ενώ τα ροζ και ροδακινί χρώματα φλερτάρουν με το ατελείωτο καλοκαιρινό δειλινό.

M·A·C Cosmetics x Marina Vernicos | Μια βουτιά σε ελληνικό νησί μέσα από τη νέα συλλεκτική παλέτα

Τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης επιπλέουν πάνω στη συσκευασία, γαληνεύουν τη ψυχή μας και διατηρούν αυτήν τη μεγάλη αγάπη μας για το ελληνικό καλοκαίρι ως καθημερινή συντροφιά.

M·A·C Cosmetics x Marina Vernicos | Μια βουτιά σε ελληνικό νησί μέσα από τη νέα συλλεκτική παλέτα

«Κάναμε μια καταπληκτική συνεργασία με τη Μαρίνα. Η ίδια και οι πολύ όμορφες εικόνες που δημιουργεί εκφράζουν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο το ελληνικό στοιχείο. Η παλέτα που επιλέξαμε, η Amber Times Nine, είναι μια παλέτα που συνδυάζει καφέ, nude και bronze αποχρώσεις, σε διαφορετικές υφές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε όλα τα απόλυτα summer looks» – Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, Senior Global Artist, MAC Cosmetics

Είσαι έτοιμη να βουτήξεις;