Sarah Jessica Parker | «Έσφαξε» με το γάντι την Kim Cattrall για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους

Όλα δείχνουν πως δεν θα αποκατασταθούν ποτέ οι σχέσεις τους.
Sex and the City | O πραγματικός λόγος που δεν μιλιούνται Sarah Jessica Parker - Kim Cattrall
HBO

Η απουσία της Kim Cattrall από το reboot του «Sex and the City» ήταν η συνθήκη που επισφράγισε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως η σχέση της με την Sarah Jessica Parker δεν έφτιαξε ποτέ και όπως φαίνεται ούτε πρόκειται και να φτιάξει.

Αν το «And Just Like That…» δεν κατάφερε να ενώσει έστω και για επαγγελματικούς λόγους τις δύο γυναίκες όλα δείχνουν πως η συμφιλίωση δεν θα έρθει ποτέ.

Στο παρελθόν η τηλεοπτική Samantha Jones είχε πει ότι ουδέποτε υπήρξε φίλη με τη Sarah Jessica Parker, αλλά ούτε και με την Kristin Davis ή τη Cynthia Nixon, τις υπόλοιπες θρυλικές πρωταγωνίστριες. Επίσης, όταν η Sarah Jessica της είχε εκφράσει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του αδερφού της το 2018, η «Samantha» απάντησε: «Η συνεχόμενη προσπάθεια για προσέγγισή που μου κάνεις, είναι μία επώδυνη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα».

Sarah Jessica Parker | «Έσφαξε» με το γάντι την Kim Cattrall για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους

Μιλάμε, λοιπόν, ξεκάθαρα για ένα ρήγμα μάλλον πολύ βαθύ για να μπορέσει να ξεπεραστεί.

Μήνες μετά, η «Carrie» σπάει τη σιωπή της για την σχέση της με την Cattrall στο podcast του Scott Feinberg για το THR. «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για την κατάσταση με την Kim», είπε, αλλά έκανε σαφές πως δεν πρόκειται για έναν καβγά μεταξύ γυναικών, όπως τα media αναφέρουν.

Sarah Jessica Parker | Αυτή είναι η «μαϊμού» τσάντα που κράτησε στο «Sex and the City»

Όπως είπε, το ρήγμα στη σχέση της με την Kim Cattrall ξεκίνησε το 2017, όταν κανόνιζαν την τρίτη ταινία του «Sex and the City» και τελικά ακυρώθηκε λόγω των «παράλογων απαιτήσεων» που είχε η δεύτερη από τη Warner Bros. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Kim απαιτούσε από την εταιρία παραγωγής να δώσει το «πράσινο φως» δικό της project, ώστε να συμμετέχει στη σειρά.

Sarah Jessica Parker | «Έσφαξε» με το γάντι την Kim Cattrall για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους

«Δεν ένιωθαν άνετα να της προσφέρουν αυτά που ζητούσε κι έτσι δεν κάναμε την ταινία γιατί δεν θέλαμε να την κάνουμε χωρίς εκείνη», είπε η Sarah Jessica Parker, εξηγώντας ότι απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη και οι συμπρωταγωνίστριές τους, Davis και Nixon.
«Αλλά συμβαίνουν αυτά», τόνισε.

Chris Noth | Ο Mr. Big παίρνει θέση στην κόντρα Carrie – Samantha και «τελειώνει» την Kim Cattrall με μία ατάκα

Μετά από εκείνη την εξέλιξη ήταν που η Kim Cattrall εμφανίστηκε στην εκπομπή του Piers Morgan, Life Stories και μεταξύ άλλων είπε για τη Sarah Jessica Parker: «Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πιο καλή. Αληθινά πιστεύω ότι μπορούσε να είναι πιο ευγενική. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει». «Γινόταν πολλή δημόσια συζήτηση για το πώς ένιωθε για τη σειρά», συμπλήρωσε.

«Πέρασα πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι σωστή απέναντι σε όλους στο set, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπέυθυνη γι’ αυτούς κι απέναντί τους, τόσο προς τους υπαλλήλους μου όσο και για τους ανθρώπους για τους οποίους ένιωθα υπεύθυνη ως παραγωγός της σειράς. Και δεν υπάρχει ούτε ένας άλλος άνθρωπος που να μίλησε ποτέ έτσι για μένα», σημείωσε η Sarah Jessica Parker, η οποία ωστόσο δεν αμφισβήτησε ποτέ πως η Kim συνέβαλε στην επιτυχία της σειράς:

«Δεν της ζητήσαμε να συμμετέχει στο ‘And Just Like That…’, γιατί είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν κάτι που ήθελε να κάνει κι εμείς δεν ήμασταν άνετοι πια με αυτό οπότε δεν το σκεφτήκαμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ‘της τα χώνουμε’, είναι απλά ότι μαθαίνουμε. Πρέπει να ακούσεις τον άλλο κι αν μιλά δημόσια για κάτι και δεν φαίνεται ότι αυτό είναι ένα μέρος στο οποίο θέλει να είναι, ή ένας ηθοποιός με τον οποίο θέλει να παίξει, ή ένα περιβάλλον στο οποίο θέλει να είναι, φτάνεις σε μία ηλικία που η αντίδρασή σου είναι ‘Ωραία, το δέχομαι αυτό’».

Sarah Jessica Parker | «Έσφαξε» με το γάντι την Kim Cattrall για όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους

Αναφορικά με την απουσία της είπε: «Νομίζω ότι το διαχειριστήκαμε πολύ όμορφα».

Η ηθοποιός στο τέλος ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη μην κάνουν πια λόγο για «γυναικεία διαμάχη».

«Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα, μιας και μου έδωσες αυτή την ευκαιρία. Είναι τόσο επώδυνο οι άνθρωποι να συνεχίζουν να μιλούν γι’ αυτή την ‘κόντρα γυναικών’. Για ‘διαμάχη’. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα λέξεις που παραπέμπουν σε μάχη στη ζωή μου για κανέναν με τον οποίο δούλεψα. Δεν υπάρχει διαμάχη. Δεν έχει υπάρξει ούτε δημόσια διένεξη, ούτε λογομαχία, ούτε συζητήσεις ή κατηγορίες από εμένα ή από οποιονδήποτε με εκπροσωπεί. Δεν θα το έκανα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα το έκανα. Οπότε απλά εύχομαι να σταματήσουν να το αποκαλούν όλο αυτό ‘κόντρα γυναικών’ ή ‘διαμάχη’ γιατί κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Όλο αυτόν τον καιρό μόνο ένας άνθρωπος μιλούσε», είπε στο τέλος πικραμένη η Sarah Jessica Parker.