Δικαιώθηκε ο Johnny Depp | Τόσα εκατομμύρια θα του πληρώσει η Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Johny Depp κέρδισε την πολύκροτη δίκη και του επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκ. δολαρίων.
Johnny Depp για Amber Heard: «Μακάρι το πτώμα της να σάπιζε σε κάποιο πορτ μπαγκάζ»
instagram

Αυλαία έπεσε στην πολύκροτη δίκη του πρώην ζεύγους Johny Depp – Amber Heard, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να νικά εμφατικά.

Ο Johny Depp κέρδισε την υπόθεση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Amber Heard, την οποία είχε μηνύσει σχετικά με τους ισχυρισμούς της πως δεχόταν ενδοοικογενειακή βία το 2018.

Το δικαστήριο απεφάνθη πως η Heard δυσφήμισε τον πρώην άνδρα της με το πολυσυζητημένο άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα Washington Post πριν από τέσσερα χρόνια και λίγο μετά τον χωρισμό τους, με τον επικεφαλής του δικαστηρίου να υποστηρίζει πως εκείνη ήθελε να βλάψει τη φήμη του Depp με ψεύδη. Οι ένορκοι, μάλιστα, επεσήμαναν πως η ηθοποιός ενήργησε με δόλο και κακία.

Τώρα, η Amber Heard θα κληθεί να πληρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια στον πρώην της, τα 10 εκατομμύρια για ψυχική και επαγγελματικη αποζημίωση και τα 5 ως «τιμωρητική αποζημίωση».

Την ίδια ώρα, κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας, εκατοντάδες θαυμαστές του ηθοποιού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν το όνομα του ρυθμικά έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Κάπως έτσι, έξι εβδομάδες μετά την αρχή της δίκης που απασχόλησε ολόκληρο τον πλανήτη και κατέληξε σκληρό ριάλιτι show και blame game για γερά νεύρα, πέφτουν τίτλοι τέλους και τα social media ζητωκραυγάζουν από χαρά, μιας και κατά πλειοψηφία, η κοινή γνώμη είχε αθωώσει τον Depp πολύ καιρό νωρίτερα.