Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι δεν αποτελεί φραγμό στον έρωτα. Δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν προχωρήσει σε γάμο, ενώ σχετικές έρευνες έχουν τονίσει ότι αυτού του είδους η σχέση έχει περισσότερες πιθανότητες να αντέξει στο χρόνο σε μια αρμονική συμβίωση.

Ωστόσο, όλα βαίνουν καλώς όταν πρόκειται για μια διαφορά στην οποία ο άντρας είναι μεγαλύτερος, τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που ισχύει το αντίστροφο;

Αρχικά χαρακτηρισμοί, όπως Milf ή κούγκαρ επικράτησαν περιπαικτικά, στη συνέχεια όμως, όταν από τους αστέρες τους Hollywood έως και τους ανθρώπους της δίπλα πόρτας τίμησαν τη νέα τάση, τα πράγματα θεωρήθηκαν αρκετά πιο φυσιολογικά.

Οι άντρες, λοιπόν, σπάνε τη σιωπή τους και μας αποκαλύπτουν τους λόγους που γοητεύονται από μια μεγαλύτερη γυναίκα, οι οποίοι στο τέλος τους κάνουν να καρδιοχτυπούν δυνατά.

Οι παρακάτω 5 αποτελούν τους διασημότερους, από τους τους οποίους κανείς δε γλίτωσε…

Ξέρουν τι ζητούν

Ο δυναμισμός στις αποφάσεις και το γεγονός ότι είναι συνειδητοποιημένες στο τι αναζητούν, κάνει εκείνες ακόμα πιο ελκυστικές, αλλά και τη σχέση ακόμα πιο λειτουργική, δίχως εντάσεις, τσακωμούς και άτοπες γκρίνιες.

Υπάρχει εξήγηση! 4+1 λόγοι για τους οποίους οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες

Pexels

Αυτοπεποίθηση

Φυσικά και έχουν αντιληφθεί τη σημασία που η αυτοπεποίθηση παίζει. Ο αέρας, η σιγουριά και η έλλειψη ανασφάλειας δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν το θαυμασμό της άλλης πλευράς. Μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα αποτελεί το πρότυπο της σύγχρονης θηλυκότητας.

Εμπειρία

Η εμπειρία σε ζητήματα ζωής τις έχει κάνει ώριμες, γεμάτες από συμβουλές που σίγουρα όποιος σταθεί δίπλα τους θέλει να ακούσει. Επίσης ξέρουν πώς να χειριστούν ρήξεις ή δύσκολες καταστάσεις για να αποφευχθεί ένας τσακωμός. Όσο για την ερωτική πλευρά της, αυτό θα αποτελεί πάντα λατρεία όλων των αντρών.

Δεν εστιάζουν μόνο στη δημιουργία οικογένειας

Η οικογένεια φυσικά αποτελεί αξία για τις περισσότερες, ωστόσο, έχουν αντιληφθεί την ουσία της ζωής και δεν είναι προσηλωμένες μόνο στην απόκτησή της. Το σήμερα μπορεί να χτίσει κάτι γερό και δυνατό, αρκεί να βασίζεται σε γερά θεμέλια.

Δεν έχουν το άγχος της αβεβαιότητας για το μέλλον

Οι μικρότερες σε ηλικία κοπέλες εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία το άγχος τους για το μέλλον, την αβεβαιότητα, την εξέλιξη, σε αντίθεση με εκείνες, οι οποίες έχουν κατασταλάξει, βρίσκονται σε μια τακτοποιημένη, συνήθως, ζωή και δε βαραίνουν τους συντρόφους τους στα ήδη υπάρχοντα βάρη της ηλικίας τους, αλλά τους νουθετούν εμπνέοντας εμπιστοσύνη.

Τελικά, ή κάτι κάνουν πολύ καλά ή οι νεότερες κάτι πολύ λάθος!