Σε αυτό το ανδρικό ζώδιο ανήκουν οι πιο τοξικοί σύντροφοι

Ζήλια, εγωϊσμός και όλα εκείνα τα red flags που ανεμίζουν «περήφανα».
Σε αυτό το ανδρικό ζώδιο ανήκουν οι πιο τοξικοί σύντροφοι
Pexels

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο και άδικο να «τσουβαλιάσουμε» όλους τους ανθρώπους που τυχαίνει να μοιράζονται το ίδιο ζώδιο και να τους κρίνουμε ως τοξικούς. Αυτό δεν θα το κάνουμε και δεν έχει και καμία βάση. Ωστόσο, υπάρχει ένα ζώδιο που συγκεντρώνει κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία αν είναι «αδούλευτα» και σε μεγάλο βαθμό, θα μπορούσαν να κρίνουν έναν άνθρωπο ως τοξικό στις σχέσεις του.

Προσοχή! Μιλάμε μόνο για τις ερωτικές σχέσεις, καθώς όλα αλλάζουν αν αναφερθούμε στις φιλικές.

Ποιο ζώδιο λοιπόν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει τοξικότητα όταν βρίσκεται σε μία σχέση;

Ο Ταύρος, είναι η απάντηση και παρακάτω θα σου εξηγήσουμε όλους τους λόγους αναλυτικά:

Ο γοητευτικός και ευγενικός Ταύρος, εκ πρώτης όψεως συγκεντρώνει τα καλύτερα στοιχεία που μπορεί να έχει ο σύντροφός μας. Είναι τρυφερός, γλυκός, πολύ περιποιητικός και ιδιαίτερα συναισθηματικός. Αυτά είναι τα θετικά, τι συμβαίνει όμως με τα αρνητικά;

Ο Ταύρος θα μπορούσε να φορέσει παράλληλα τα στέμματα του πιο ζηλιάρη και του πιο εγωιστή συντρόφου, την ίδια ώρα όμως δεν μπορεί ποτέ να παραδεχτεί τίποτα από τα παραπάνω ή και να χάσει μια μάχη – δηλαδή σε έναν καυγά.

Σε αυτό το ανδρικό ζώδιο ανήκουν οι πιο τοξικοί σύντροφοι

Με δύο λόγια, ο Ταύρος θέλει να δείχνει τέλειος, αλλά δεν είναι. Ωστόσο δεν μπορεί να νιώθει πως δεν είναι και έτσι αναλώνεται σε έναν φαύλο κύκλο, ο οποίος χαλάει τη σχέση και το αίσθημα. Δεν θα παραδεχτεί πως ζηλεύει, δεν θα παραδεχτεί την αδυναμία του. Θα προσπαθήσει να σε βγάλει τρελή και επειδή είναι και λαοπλάνος θα σε πείσει. Ο ορισμός της τοξικότητας λοιπόν.

Μήπως σου ήρθε στο μυαλό ένας πρώην Ταύρος;