Το καθημερινό μακιγιάζ, οι ρύποι της ατμόσφαιρας, οι ακραίες θερμοκρασίες, το στρες και πολλοί ακόμη παράγοντες επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας και στέκονται ως φραγμοί, θολώνοντας την επιφάνεια της ομορφιάς μας.

Στο τέλος της ημέρας, μια από τις πιο απολαυστικές τελετουργίες που χαρίζουμε στον εαυτό μας είναι η αφαίρεση του μακιγιάζ και ο καθαρισμός του προσώπου μας.

Μιας και απαιτεί ορισμένο χρόνο, όλο και περισσότερα βήματα τείνουν να κουκουλώνονται με το προϊόν που επικρατεί ως βασικό να είναι το σαπούνι.

Eκείνο, όμως, από μόνο του δε μπορεί να κάνει θαύματα.

Για το λόγο αυτό, τα τρία παρακάτω αντικείμενα θα πρέπει να συνδυαστούν κατά τη διάρκεια του μασάζ για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επιτυχίας υπό χρονικά όρια.

Brushes

Όλο και περισσότερες εταιρίες καλλυντικών διαθέτουν στην αγορά βουρτσάκια, τα οποία με τα λεπτά και τρυφερά τριχίδια, τα βάζουν με τους εξωτερικούς παράγοντες σε βάθος. Η ποικιλία σε σχήματα και σχέδια, για να βρεις εκείνο που σε βολεύει περισσότερο, θα σε εντυπωσιάσει.

Γάντια

Το να φορέσεις ένα γάντι είναι θέμα δευτερολέπτων. Μιμούμενο το ίδιο σου το χέρι, θα απελευθερώσει με ευκολία τους φραγμένους πόρους και θα τους χαρίσει την αναγκαία ανάσα φρεσκάδας. Η έξυπνη κίνηση θα αποτελέσει τη συνήθεια που θα γίνει η νέα σου λατρεία.

Καθαρισμός προσώπου | 2+1 εργαλεία-σύμμαχοι στην ανάδειξη της ομορφιάς σου

Unsplash

Πετσέτα

Αν, πάλι, προτιμάς τους κλασικούς, πατροπαράδοτους τρόπους, καθώς κάνεις κυκλικές κινήσεις με τα χέρια σου στο πρόσωπο, πρόσθεσε και την πετσέτα σε αυτόν το… χορό και άφησέ τη να δράσει ως scrub για εσένα με τον πιο φυσικό τρόπο.

Φυσικά, εάν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη ή ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη θεραπεία, πάρε πρώτα τη συμβουλή των ειδικών!