Θα σου μείνει αξέχαστο! Αυτό είναι το ζώδιο που φιλάει καλύτερα απ’ όλα

Ένα φιλί είναι τόσα πολλά όταν προέρχεται από τον top kisser του ζωδιακού.
Ανδρική απιστία: Η ημέρα και η ώρα που βάσει έρευνας τα αρσενικά τείνουν να ξενοκοιτούν

Η γλώσσα του σώματος, λένε, αποτελεί την πιο έντονη μορφή επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Το φιλί χαρίζει την επαφή που για πρώτη φορά ενώνει δυο σώματα, δυο ψυχές, δυο κόσμους.

Αμέσως, πεταλουδίτσες πεταρίζουν μέσα σου και γαργαλούν κάθε σου αίσθηση, αν ο τρόπος που η άλλη πλευρά φιλάει ταιριάζει στο δικό σου. Στην περίπτωση, όμως, που δε μείνεις ικανοποιημένη, το ghosting δεν το γλιτώνει…

Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να φιλήσεις κάποιον, παρά μόνο να αφεθείς, να επιτρέψεις στο πάθος να σε κυριεύσει και τότε ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Διότι, αποτελεί την πιο διασκεδαστική αφετηρία.

Όλοι οι άνθρωποι χαρίζουν το δικό τους, ξεχωριστό φιλί κι αυτό αποδεικνύεται ακόμα και μέσα από το ζωδιακό κύκλο. Αλλιώς θα σε φιλήσει ο Ιχθύς κι αλλιώς ο Ζυγός. Άλλη ένταση, άλλη τεχνική!

Ωστόσο, υπάρχει εκείνο το μοναδικό ζώδιο που αν σε πιάσει στα χέρια του θα σου έχει κάνει δώρο μια αξέχαστη εμπειρία, η οποία αντί να ξεθωριάζει θα εξιδανικεύεται στο χρόνο.

Δε θα χορταίνεις να τον φιλάς, ή μάλλον, να σε φιλάει…

Ο Τοξότης είναι τρελός, ανεξάρτητος κι ανέμελος! Η ελευθερία αποτελεί συνώνυμο της ιδιοσυγκρασίας του σε όλες της τις εκφάνσεις, γεγονός που χρωματίζει ακόμα και την έκφραση στο φιλί.

Δίχως όρια και περιορισμούς, δεν κρατάει τίποτα για τον εαυτό του, αλλά, αντίθετα, αντιμετωπίζει κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία, αξιοποιώντας ακόμα και την παραμικρή σπιρτάδα έρωτα.

Φιλί συναρπαστικό και καθηλωτικό, δε θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα, ενώ ο ενθουσιασμός του θα επιπλέει στην επιφάνεια των συναισθημάτων του.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα ζώδιο, το οποίο θέλει να ευχαριστεί συνεχώς το σύντροφό του με κάθε τρόπο!

Όλα αυτά, όμως, εάν πραγματικά του αρέσεις, διότι διαφορετικά, ξέρει καλά να σου δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται και τότε όλα θα κυλήσουν υπό low vibes.

Ένα ταλέντο που θα λαχταράς να γεύεσαι από τα Τοξοτάκια!