Το μακιγιάζ απαρτίζεται από λογής λογής καλούδια, τα οποία επιτελούν το δικό τους, μοναδικό έργο στην αλυσίδα που θα πλαισιώσει και θα αναδείξει το ολοκληρωμένο δημιούργημα, το οποίο με τεχνική και φαντασία δημιούργησες.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, αφού πρόκειται για εκείνα που μιμούνται τη φυσική επιδερμίδα και ευθύνονται για την ποιότητα της βάσης του μακιγιάζ.

Ένα από αυτά, το concealer! Το μαγικό πέπλο εξαφανίζει κάθε ίχνος κούρασης και λειαίνει τις γραμμές. Όλα αυτά σε έναν ιδεατό κόσμο, διότι στην πραγματικότητα η δυσκολία να πετύχεις την υφή που θα σε ενυδατώσει σε βάθος, δε θα σπάσει, θα καλύψει πλήρως αλλά και θα κρατήσει για αρκετές ώρες, αποτελούν ουτοπία.

Ή μήπως όχι;

Κάναμε μια βόλτα στην αγορά, τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Ιδανικά για όλους τους τύπους επιδερμίδας…

Clarins – Everlasting Concealer (28.85€)

Το σωληνάριο που δε θα αποχωρίζεσαι ποτέ από το νεσεσέρ σου διαθέτει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως σε εθίζει και μετά από εκείνο δε θα αναζητήσεις κανένα άλλο.

Ενυδατικά και καλυπτικά | Τα 2 must-try concealers της αγοράς

Δυσχρωμίες, οιδήματα αλλά και σημάδια ατονίας θα αποτελέσουν πλέον παρελθόν, αφού η πλούσια υφή, δε θα σταθεί σε καμία γραμμή, ενώ θα προσφέρει άνεση στην περιοχή των ματιών.

Giorgio Armani – Power Fabric Concealer (38.45€)

Αν και μέλος της high coverage σειράς του οίκου, το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι δε σε λερώνει και με φροντίδα αφήνει πάνω σου την ποσότητα που χρειάζεσαι στο σημείο.

Ενυδατικά και καλυπτικά | Τα 2 must-try concealers της αγοράς

Η ποικιλία σε φυσικά χρώματα δε θα σε δυσκολέψει καθόλου στην επιλογή. Όσο για το ματ φινίρισμα; Μην το φοβηθείς, καθώς τα έλαια είναι εκεί για σένα.

Επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα καλλυντικών και εφάρμοσέ τα πάνω στο δικό σου καμβά!