Ο ενθουσιασμός μας κάθε φορά που πρέπει να ετοιμαστούμε για μια έξοδο μας οπλίζει με ενέργεια και διάθεση, ώστε να σηκωθούμε από το ζεστό comfort zone και να βγούμε εκεί έξω να καταπλήξουμε όλα τα πλήθη.

Αμέσως ανοίγουμε τη ντουλάπα και ψαχουλεύουμε να βρούμε εκείνο το κομμάτι που μας εκφράζει περισσότερο τη δεδομένη στιγμή και αφού έχουμε φυτέψει ρούχα σε κάθε γωνιά του δωματίου, καταλήγουμε σε εκείνο που ανεβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη.

Ωστόσο, είτε έχουμε καταλήξει στο τι θα φορέσουμε, είτε όχι, συνήθως αυτό το βήμα το αφήνουμε για το τέλος, καθώς πρώτα  χαλαρώνουμε με ένα αναζωογονητικό μπάνιο κι ύστερα, όντας ήδη στην τουαλέτα, προχωράμε στο μακιγιάζ και τα μαλλιά.

To τρικ για να φορέσεις λευκό χωρίς να το λερώσεις με make up

Το task, στη συνέχεια, ανεβάζει το level δυσκολίας, αφού καλείσαι να φορέσεις το φόρεμα ή το top σου δίχως να αφήσεις πάνω τους τη στάμπα του make up αποτρέποντας την καταστροφή που θα ανατρέψει όλο το πλάνο, θα εξαφανίσει τα θετικά vibes και, τελικά, θα αποτελέσει το λόγο για να καθυστερήσεις αναζητώντας εναλλακτικές.

Μην ανησυχείς, αυτό δε θα αποτελέσει ποτέ ξανά πρόβλημα για εσένα! Το παρακάτω tip δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από τα… μαλλιά σου.

Φέρε μπροστά από το πρόσωπό σου τα μαλλιά σου, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια σαν φραγμός και με σκυμμένο το κεφάλι φόρεσε το ρούχο σου.

Λειτουργεί άψογα για όλες τις αποχρώσεις και ιδιαίτερα τα λευκά, ενώ το μακιγιάζ θα παραμείνει άθικτο διότι τα μαλλιά είναι μαλακά, αφράτα και διατηρούν μια άνετη απόσταση από την επιδερμίδα.

Τίποτα δε μπορεί να απειλήσει την αψεγάδιαστη ομορφιά σου!