Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Rihanna. Η super star και ο σύντροφός της, A$AP Rocky κρατούν στα χέρια του το μικρό τους αγοράκι από την Παρασκευή 15 Μαΐου, είδηση που κράτησαν για αρκετές ημέρες επτασφράγιστο μυστικό.

H Rihanna, έκανε την τελευταία της εμφάνιση στις 9 Μαΐου στο Los Angeles και δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση, ωστόσο τα διεθνή Μέσα το ανακοίνωσαν, επικαλούμενοι κοντινούς της ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, η είδηση μεταδόθηκε από το αμερικανικό People μαζί με τις πληροφορίες για το πώς περνά η Rihanna τις πρώτες της ημέρες με το μωρό της στην αγκαλιά της στο σπίτι τους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό, η τραγουδίστρια «είναι πολύ καλά. Είναι πολλοί ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς. Η Rihanna είναι ήδη μία υπέροχη μαμά».

Υπενθυμίζεται πως η 34χρονη τραγουδίστρια με τον ράπερ, πρόσφατα διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους, λόγω απιστίας του δεύτερου. Η διάψευση μάλιστα έγινε πανηγυρικά μέσω του videoclip του ράπερ για το τραγούδι του D.M.B. (Dat My B*tch), στο οποίο η ίδια πρωταγωνιστεί και μάλιστα τον… παντρεύεται.

Τώρα περιμένουμε την πρώτη ανάρτηση της RiRi που θα επιβεβαιώσει την είδηση. Και κάτι μας λέει πως δεν θα αργήσει.