Το καλοκαίρι έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του, με τις υψηλές θερμοκρασίες να μας προειδοποιούν πως η αγαπημένη όλων εποχή του χρόνου ετοιμάζεται να μας χαρίσει νέες εμπειρίες.

Την περίοδο αυτή, το κεφάλαιο trainers αποτελεί προτεραιότητα, με το πρώτο κουτάκι στο checklist να είναι αυτά να «απαντούν» στην ανάλαφρη αίσθηση και σίγουρα να διαθέτει όσο λιγότερο ύφασμα γίνεται. Κι όμως, τα αποτελέσματα των πωλήσεων δε συμφωνούν ακριβώς με αυτήν την πεποίθηση.

Sold out στα περισσότερα φυσικά καταστήματα για αρκετά νούμερα είναι τα καινούργια Run Star Hike Platform Seasonal Pastel Colors της Converse. Πρόκειται για μια σειρά από ολόφρεσκες και παιχνιδιάρικες παστέλ αποχρώσεις στα αγαπημένα παπούτσια που, όπως όλα δείχνουν, θα αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και το καλοκαίρι.

Η ποικιλία από χρώματα θα ακτινοβολήσει τη δική σου, ξεχωριστή προσωπικότητα με best seller, ωστόσο, την καφέ-μπεζ, safe εκδοχή.

To παστέλ ηττήθηκε | Αυτά είναι τα νέα Converse μποτάκια που κάνουν θραύση παγκοσμίως

Φυσικά, πρόκειται για μια επιλογή απολύτως κατανοητή, αφού η άνεση που τα «αγκαθάκια» στο σόλα προσφέρουν σε κάνει να νιώθεις πως δεν περπατάς, αλλά… πετάς!

Μάλιστα, πολλές γυναίκες τα προτιμούν για το ύψος που η πλατφόρμα τους προσφέρει, ενώ το styling μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση, από τη βόλτα στο πάρκο, το ατελείωτο shopping therapy, το office look, ακόμα και το ποτό σε ένα fancy bar.

Τρέξε να προλάβεις προτού να είναι ήδη αργά!