Δεν υπάρχει γιατρειά! Αυτό είναι το πιο ζηλιάρικο ανδρικό και γυναικείο ζώδιο

Ας μη σκεφτούμε τι θα γίνει με τον συνδυασμό τους...
Δεν υπάρχει γιατρειά! Αυτό είναι το πιο ζηλιάρικο ανδρικό και γυναικείο ζώδιο
Unsplash

Η ζήλια, αν και έχει αρνητική υπόσταση, μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε μια σχέση, όταν το μυστήριο και ο ενθουσιασμός σας κρατούν σε εγρήγορση και σας κάνουν να δίνετε το 100% σε αυτό που με συναίσθημα δυο άνθρωποι έχουν χτίσει, αποφεύγοντας τη λεγόμενη ανεπιθύμητη… κοιλιά.

Ενώ, λοιπόν, πολλοί την εκθειάζουν ως απαραίτητο στοιχείο-δείκτη έρωτα, υπάρχουν κι εκείνοι οι ταλαίπωροι, που την έχουν πατήσει και μόλις την αντιλαμβάνονται το βάζουν στα πόδια.

Στο ζωδιακό κύκλο, υπάρχει ένα ζώδιο για κάθε φύλο που κρατάει τα ηνία σε αυτήν τη μορφή… τρέλας, την οποία όσο κι αν προσπαθήσει ο σύντροφός τους να κατευνάσει, εκείνη μόνο σε πυρκαγιά μπορεί να καταλήξει.

Ποιο είναι, λοιπόν, το πιο ζηλιάρικο ανδρικό και γυναικείο ζώδιο;

Γυναίκες Σκορπιοί

Η αίσθηση ότι βρήκε επιτέλους το άλλο της μισό θα κάνει τη Σκορπίνα να τα δώσει όλα για αυτήν τη σχέση, θεωρώντας τον σύντροφο ιδιοκτησία της. Ζηλεύει και μάλιστα πολύ είτε έχει δοθεί το δικαίωμα είτε όχι.

Και κάπου εκεί, οι σκηνές ζηλοτυπίας, οι φωνές αλλά και οι υστερίες δεν αργούν να εμφανιστούν. Άλλωστε, ο Σκορπιός από τη φύση γνώμη δεν αλλάζει εύκολα.

Δεν υπάρχει γιατρειά! Αυτό είναι το πιο ζηλιάρικο ανδρικό και γυναικείο ζώδιο

Άντρας Λέων

Τα Λιοντάρια λατρεύουν να έχουν το πάνω χέρι, να θέτουν όρους και να υποκινούν τα νήματα της σχέσης. Κάπως έτσι, νιώθει πως του ανήκει η αγαπημένη του σωματικά και πνευματικά.

Λατρεύει την εξωτερίκευση του έρωτά του με καμάρι, όμως αν αντιληφθεί πως εκείνη ξενοκοιτάει, τότε θα ζηλέψει και θα το δείξει δίχως ενδοιασμό. Η απειλή πως η υποταγή κλονίζεται μπορεί να τον κάνει να χάσει τα λογικά του!

Σχέση γυναίκας Σκορπιού και άντρα Λιονταριού; Η απόλυτη έκρηξη!