Η μάρκα περιποίησης και ομορφιάς που έχει αποδείξει πολλάκις πως αγαπάει, σέβεται και πιστεύει στη γυναίκα, έρχεται με μια καινούργια πρωτοπορία.

Ο λόγος για τη βασίλισσα της The Estée Lauder Companies Inc., Estée Lauder, η οποία εγκαινιάζει την Estée Lauder Emerging Leaders (ELEL) Fund, τη δημιουργία του φιλανθρωπικού ταμείου στο πλαίσιο του Estée Lauder Companies Charitable Foundation.

Ο επαναπροσδιορισμός στον τομέα της ηγεσίας, απαλλαγμένος από τον ενδοιασμό του φύλου, τόσο ως προς τις διακρίσεις αλλά και τις προκαταλήψεις, όσο κι ως προς την καλλιέργεια και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε μια νέα γενιά αναδυόμενων γυναικών ηγετών.

Το Ταμείο θα στηρίξει παγκόσμιους οργανισμούς με κινητήριο μοχλό την αμφισβήτηση των στερεοτύπων που κατακλύζουν το γυναικείο φύλο σε αυτόν τον τομέα.

Εγκαίνια για την Estée Lauder | Το Emerging Leaders Fund στηρίζει έμπρακτα τη γυναίκα στην ηγεσία

“Η κληρονομιά της μάρκας Estée Lauder, που μετρά 75 χρόνια, δείχνει τι μπορεί να επιτύχει μια γυναίκα με όραμα”, δήλωσε ο Stéphane de La Faverie, Global Brand President, Estée Lauder & AERIN Beauty και Group President, The Estée Lauder Companies.

Η αρχή έγινε και η πρώτη επένδυση της Estée Lauder στο ELEL Fund πραγματοποιήθηκε με το ποσό να ανέρχεται σε 1 εκατ. δολάρια, ενώ πρώτος συνεργάτης του προγράμματος επιλέχθηκε ο παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επενδύει σε γυναίκες ηγέτες, Vital Voices.

Το ELEL Fund, το οποίο ξεκινά τον Ιούλιο του 2022, θα παρέχει ευκαιρίες προς τη διάπλαση των leading skills, θα προωθήσει υποστηρικτικές ικανότητες και θα σταθεί δίπλα σε ανερχόμενες ηγέτιδες με τολμηρό όραμα, υποστηρίζοντας το σθένος και το έργο τους.

Επιπρόσθετες επιχορηγήσεις από το Ταμείο ELEL θα ανακοινωθούν το επόμενο έτος.

Ένα από τα κορυφαία brands ομορφιάς, η Estée Lauder, για μια ακόμη φορά αντλεί την έμπνευσή της από την ίδια την ιδρύτριά της, Estée Lauder, και την εμπιστοσύνη στο όμορφο φύλο, το οποίο μπορεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο εάν το επιθυμεί.