Οι μεταμιφιέσεις σε αφήνουν παγερά αδιάφορη και κάθε φορά που είσαι καλεσμένη σε thyme party προσπαθείς να σκαρφιστείς την πιο ευφάνταστη δικαιολογία για να το αποφύγεις;

Σίγουρα, εκεί έξω είναι αμέτρητες οι γυναίκες που ταυτίζονται απόλυτα μαζί σου. Πέρα από τη διαδικασία αναζήτησης, ο κλοιός στενεύει και το φάσμα των επιλογών σε περιορίζει δραστικά, αφού καλείσαι να αποχαιρετήσεις για λίγο το δικό σου στυλ.

Πέρα, όμως, από το γεγονός ότι δε νιώθεις ο εαυτός σου, ο οικονομικός παράγοντας επίσης προσθέτει το βαρίδι του, διότι θα πρέπει να προμηθευτείς το ανάλογο outfit.

Και κάπου εκεί οι τύψεις αρχίζουν…

Τι κάνουμε, τελικά, όταν είμαστε καλεσμένες σε θεματικό πάρτυ και δεν έχουμε καμία διάθεση να ξοδέψουμε ένα σωρό χρήματα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες – ή μάλλον… τις απαιτήσεις- του διοργανωτή; 

Δε χρειάζεται να αγοράσεις ένα τσιμπημένο φόρεμα, το οποίο δε θα ξαναβάλεις ποτέ σου, αλλά αντίθετα να εστιάσεις στα τρία παρακάτω σημεία της εμφάνισής σου με αντικείμενα που ήδη έχεις ή που απαιτούν την ελάχιστη επένδυση.

Μακιγιάζ

Σίγουρα η αντίστοιχη εποχή που θέλεις να αναβιώσεις θα είχε τα δικά της trends στο μακιγιάζ. Πιάσε το νεσεσέρ σου, άνοιξε τα tutorials και νιώσε να ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο.

Καλεσμένη σε thyme party; 2+1 εναλλακτικές για να μη ξοδέψεις μια περιουσία

Pexels

Μαλλιά

Πιασίματα, χτενίσματα και styling που τα social media γνωρίζουν  καλά το τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση. Ιδίως η μόδα στα hair looks αποτελεί ισχυρή σφραγίδα που αντικατοπτρίζει την κάθε εποχή.

Αξεσουάρ

Ένα head band, ένα έντονο κολιέ, μια πασμίνα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, αποτελούν αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και σίγουρα θα προσελκύσουν τον ενθουσιασμό πολύ παραπάνω από ένα φόρεμα.

Γίνε η προσωπική σου στυλίστρια μόνη σου και στο σπίτι σου!