Μήπως είναι γνώριμη η αγωνία που σε κυριεύει κάθε φορά που  η mascara σου φτάνει στο τέλος της; Φυσικά, είσαι αποφασισμένη να στραγγίξεις ακόμα και την τελευταία της σταγόνα, ωστόσο, στο τέλος δε θα γλιτώσεις τον αποχωρισμό.

Αν είσαι ικανοποιημένη και πιστή θα την επιλέξεις ξανά. Αν, όμως, σου αρέσει να δοκιμάζεις καινούργιες επιλογές και να ανακαλύπτεις τους θησαυρούς της αγοράς μέσα από την ποικιλία της, ώστε να χτίσεις την άποψή σου, η παρακάτω συμβουλή θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν με γνώμονα την ένταση.

Η εντυπωσιακή καμπύλη και ο πλούσιος όγκος απαντούν στις κυριότερες ανάγκες και καθορίζουν το πόσο πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα μάτια σου καθημερινά.

Βλεφαρίδες σαν ψεύτικες | Αυτό είναι το σχήμα που πρέπει να έχει η mascara σου

Άλλωστε, ας μη ξεχνάμε ότι η mascara ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ανάδειξη ολόκληρου του μακιγιάζ μας.

Επίλεξε εξετάζοντας προσεκτικά το βουρτσάκι της. Προτίμησε εκείνα με την καμπύλη στη μέση ή το σχήμα μισοφέγγαρου, ώστε η βεντάλια να σταθεί καμαρωτή στα μάτια σου.

Έχει αποδειχθεί πως με αυτό το είδος mascara το εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας ενεργοποιείται αμέσως και η ικανοποίηση επέρχεται μονομιάς στις γυναίκες, οι οποίες γλιτώνουν χρόνο και σπατάλη υλικού αλλά και τριχών αφού, πλέον, δε θα χρειαστεί να επιμείνουν ώστε να χτίσουν την ένταση.

Nobody will know…