Περίπου 35 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του, το «Dirty Dancing» επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αυτή τη φορά στη σύγχρονη εκδοχή του.

Στην παρουσίαση της Lionsgate στο CinemaCon του Λας Βέγκας, ανακοινώθηκε μάλιστα πως η Jennifer Grey θα έχει και πάλι τον ρόλο της πρωταγωνίστριας.

Τεράστια απώλεια από το νέο «Dirty Dancing», ωστόσο, θα είναι απουσία του Patrick Swayze, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το 2009, ύστερα από μάχη του με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της ταινίας, ο τίτλος του σίκουελ παραμένει ακόμα άγνωστος, ενώ το σενάριο θα αποτελεί συνέχεια της πρώτης ταινίας.

Η ίδια γυναίκα, δηλαδή, 35 χρόνια αργότερα…

Η πρωταγωνίστρια, Φράνσις στην αρχική ταινία ξεκινά τις διακοπές της με τους αυστηρούς γονείς της και την αδερφή της, στην κατασκήνωση που πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι. Εκεί που όλα δείχνουν πως αναμένεται ακόμα ένα βαρετό καλοκαίρι για την έφηβη, μπαίνει στη ζωή της ο καθηγητής χορού της κατασκήνωσης και τότε αλλάζουν όλα ξαφνικά.

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας της παρτενέρ του Τζόνι, κάνει την Φράνσις να πάρει τη θέση της στον διαγωνισμό χορού και τότε η ζωή της παίρνει άλλη τροπή…