Η Kim Kardashian λατρεύει τις  καμπύλες της, τις φωτογραφίες, τα social media και φυσικά το… Photoshop – πράγμα που δεν έχει αρνηθεί ποτέ.

Ωστόσο, οι ακόλουθοί της, πιο υποψιασμένοι από ποτέ, φαίνεται να μην συγχωρούν τα ατοπήματα της περσόνας και για ακόμα μια φορά την έκριναν πολύ αυστηρά για το υπερβολικό ρετούς, λόγω του οποίου στη νέα της φωτογραφία εξαφανίστηκε ο αφαλός της.

Στις επίμαχες φωτογραφίες, η Kim ποζάρει μπροστά από μία μια πισίνα και φορά αθλητικά ρούχα, αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλιά της. Πολλοί χρήστες του instagram, παρατήρησαν πως στις εικόνες αυτές δεν φαίνεται ο αφαλός της, λόγω της υπερβολικής επεξεργασίας των φωτογραφιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

H απάντηση ήρθε δια στόματος της Kim Kardashian, η οποία αν και γίνεται συχνά δέκτης τέτοιων σχολίων συνήθως δεν απαντά. «Ελάτε ρε παιδιά, αλήθεια τώρα; Αυτό είναι τόσο χαζό! Μα να λέτε πως έκανα photoshop στον αφαλό μου;», έγραψε φανερά εκνευρισμένη σε story της.

Και τώρα τα ξένα δημοσιεύματα, έρχονται να πουν πως η Κim δεν κατάλαβε πως οι ακόλουθοι την κατηγόρησαν πως ο αφαλός της εξαφανίστηκε από την πολλή επεξεργασία, αλλά πως εσκεμμένα έκανε τον αφαλό της να εξαφανιστεί, για αυτό και αντέδρασε.

Όποια και αν είναι η αλήθεια πάντως, ο αφαλός της Kim Kardashian στις συγκεκριμένες εικόνες… αγνοείται.