Κάνει το μεγάλο μπαμ | Το ζώδιο που δεν αντέχει τον έλεγχο

Δες τι πρέπει να κάνεις στην περίπτωση που έχεις μπλέξει μαζί του.
Κάνει το μεγάλο μπαμ | Το ζώδιο που δεν αντέχει τον έλεγχο
Unsplash

Η έννοια της καταπίεσης απελευθερώνει την αρνητική της χροιά υπό οποιαδήποτε μορφή. Μια αίσθηση που προκαλεί αποστροφή και μηδενίζει σιγά σιγά τον έρωτα.

Μπορεί οι ερωτήσεις σου να πηγάζουν από το ενδιαφέρον, την ανησυχία, ακόμα και την ανυπομονησία να τον δεις, αλλά ένα  επιβλητικό «πού είσαι;» σίγουρα δε θα ηχήσει το ίδιο στοργικά, όσο το έχεις πλάσει στο μυαλό σου, σε όλους τους ανθρώπους και ιδίως στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υπό οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται, ο Τοξότης, αποτελεί συνώνυμο της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας. Η σκέψη και μόνο ότι υποκινείται υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου μπορεί να τον οδηγήσει στα άκρα και το μεγάλο μπαμ δε θα αργήσει να έρθει.

Μόλις η αυτονομία του πάει να περιοριστεί ή αντιληφθεί ότι συμβιβάζεται στη μετριότητα θα τα βροντήξει όλα και θα τρέξει για να απαλλαχθεί από όρια και φραγμούς.

Κάνει το μεγάλο μπαμ | Το ζώδιο που δεν αντέχει τον έλεγχο

Pexels

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Χάρισέ του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται και ξεκαθάρισέ του πως δεν έχεις κανέναν τέτοιο σκοπό μέσα από τις πράξεις σου.

Άλλωστε, ο Τοξότης είναι ανοιχτό βιβλίο, μόλις σε εμπιστευτεί θα θέλει να μοιραστεί τις καθημερινές εμπειρίες του μαζί σου και τότε η ανάκριση θα αντικατασταθεί από την εξομολόγηση.

Φέρσου έξυπνα! Πάρε εύκολα και δίχως γκρίνια τις απαντήσεις που ζητάς.