Στο άκουσμα της λέξης «απιστία» η απάντηση παραμένει πάντα η ίδια: «μη σου τύχει». Κι όμως, όσο κι αν προσπαθείς να την αποφύγεις πολλές φορές εκείνη σε ακολουθεί στις μύτες των ποδιών της με το ενδεχόμενο να μην την αντιληφθείς μονομιάς να κυριαρχεί.

Στατιστικά, έχει αποδειχθεί πως όλοι μας θα βιώσουμε την απιστία τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας, κάποιοι όμως αποδεικνύονται σύμφωνα με την αστρολογία… μόνιμα θύματα των συντρόφων τους.

Καμία εμπιστοσύνη: Το ζώδιο που έχει την τάση να «κλέβει» συντρόφους φίλων του

Κάπου εκεί αναρωτιέσαι αν, τελικά, το να μας απατήσουν αποτελεί καθαρά θέμα τύχης ή απόρροια επιλογών και άρνησης να αντιληφθούμε την πραγματικότητα. Το τι ακριβώς ισχύει δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα, ωστόσο οι αστρολόγοι θέλουν έναν εκπρόσωπο του ζωδιακού να την πατάει (πολύ) πιο συχνά από όλους τους υπόλοιπους

Ποιος είναι αυτός;

Ο λόγος για τον ψυχαναγκαστικό Παρθένο. Πρόκειται για μια γυναίκα μεθοδική και οργανωτική, η οποία αναλώνεται σε μεγάλο βαθμό στα πρακτικά ζητήματα της σχέσης, θέτοντας σε λειτουργία κυρίως τη λογική και ξεχνώντας την τρυφερή και συναισθηματική πλευρά.

Σίγουρα, τα ψώνια, τα ταξίδια και οι υποχρεώσεις απαιτούν deadlines, όμως, η αγκαλιά και η γλυκιά λέξη θα πετύχουν την τελειομανία που θα χαϊδέψει αμέσως τη ψυχή.

Θλιβερή πρωτιά | Αυτό είναι το ζώδιο που απατούν πιο συχνά οι σύντροφοί του

Επίσης, οι ανασφάλειες πολλές φορές μεγεθύνονται, με αποτέλεσμα να απαριθμεί τις ατέλειες που αντιλαμβάνεται πάνω της στον σύντροφό της κι εκείνος, εν τέλει, να στραφεί σε άλλες επιλογές γύρω του, όπου θα βρει την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα που θα τον κερδίσει.

Τελικά, μήπως οι πράξεις μας αποτελούν, ορισμένες φορές, το μεγαλύτερο εχθρό μας;

Αγάπα τον εαυτό σου όπως ακριβώς θέλεις ο άλλος να σε αγαπήσει αγαπημένε Παρθένε μας!