Πριν ακόμα το αντιληφθείς το καλοκαίρι θα έχει ήδη φτάσει στην αγκαλιά σου και για το λόγο αυτόν θα πρέπει να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα μαγιό για την παραλία αλλά και τα poolside ποτά σου.

Αυτή τη χρονιά η επιλογή θα αποδειχθεί μια ιστορία δύσκολη καθώς η νέα σειρά που μας παρουσιάζει η Gigi Hadid σε συνεργασία με τα Frankies Bikinis, διαθέτει ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για να χαράξουμε πάνω τους τις αναμνήσεις από το κεφάλαιο καλοκαίρι 2022.

Συγκεκριμένα το αγαπημένο μοντέλο ποζάρει μαζί με τη φίλη της και σχεδιάστρια των Frakies Bikinis, Francesca Aiello, με τις δυο τους να έχουν αφιερώσει χρόνο μαζί για να δημιουργήσουν τα σχέδια της συλλογής.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι δυο τους πέρασαν αξέχαστα κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας…

Frankies Bikinis και Gigi Hadid λανσάρουν ολοκαίνουργια σειρά μαγιό και μας αφήνουν άφωνες

Θηλυκότητα, girly και χαριτωμένη διάθεση με Αμερικανικό cottage styling που αναδεικνύουν το σώμα μέσα από τα πιο ρομαντικά prints. Όσο για τα βασικά χαρακτηριστικά, βολάν, παστέλ αποχρώσεις, floral και φιόγκοι θα κυριαρχήσουν σε ήρεμους τόνους.

Το βίντεο που ήδη έχει κάνει θραύση στα social media:

Η κολεξιόν θα κυκλοφορήσει επίσημα την Τετάρτη 11 Μαΐου με ποικιλία σε τιμές από $45 – $185, ενώ το λανσάρισμα θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 2 Ιουνίου, με το δεύτερο μπαμ που θα ταράξει τα καλάθια μας.

Frankies Bikinis και Gigi Hadid λανσάρουν ολοκαίνουργια σειρά μαγιό και μας αφήνουν άφωνες

Ετοιμάσου, λοιπόν, ρύθμισε την υπενθύμιση στο κινητό σου και συντονίσου σε καλοκαιρινό mood δροσερής ομορφιάς.