Καμία εμπιστοσύνη: Το ζώδιο που έχει την τάση να «κλέβει» συντρόφους φίλων του

Το ζώδιο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... αδίστακτο χωρίς καν να έχει κακή πρόθεση.
Καμία εμπιστοσύνη: Το ζώδιο που έχει την τάση να «κλέβει»  συντρόφους φίλων του
Unsplash

Λίγα πράγματα δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε στις καλύτερες μας φίλες και ανάμεσα σε αυτά είναι και το να συνάψουν σχέση με τον νύν -ή ακόμα και τον πρώην- σύντροφό μας.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να φαίνεται πολύ τραβηγμένο αυτό το σενάριο, η φίλη σου δηλαδή να τα φτιάξει τον σύντροφό σου, ή κάποιον τον οποίο δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα, όμως δυστυχώς συμβαίνει και μάλιστα, περισσότερο συχνά από όσο θα πίστευες.

Υπάρχει, μάλιστα και ένα ζώδιο που έχει master στο να «κλέβει» τους συντρόφους των φίλων του, καθώς έχει έμφυτη τάση στις διπλές καταστάσεις.

Έρευνα αποκαλύπτει τι θεωρείται στη πραγματικότητα απιστία

Ποιο είναι αυτό;

Ο άπιστος -λόγω ταμπεραμέντου φυσικά!- Ιχθύς. Το ζώδιο που φημίζεται για την καλλιτεχνική του φύση και την ευαίσθητη πλευρά του, έλκεται από περίπλοκες καταστάσεις γιατί του αρέσει το παιχνίδι και τα δράματα στον ερωτικό τομέα. Στην ουσία, δεν μπορεί να βάλει τη λογική πάνω από την καρδιά -ή καλύτερα, την απόλαυση- και έτσι δεν βάζει stop όταν βρίσκει «αντικείμενο» του πόθου του, όποιο και αν είναι αυτό.

Ζηλεύουν και τη σκιά τους: Τα 3 ζώδια που ψήνουν το ψάρι στα χείλη των συντρόφων τους

Καμία εμπιστοσύνη: Το ζώδιο που έχει την τάση να «κλέβει»  συντρόφους φίλων του

Unsplash

Ο Ιχθύς κάνει πολύ συχνά παράλληλες και απαγορευμένες σχέσεις, έχει ωστόσο την ιδιότητα να «ξεγλιστράει» σαν ψάρι και να μην γίνεται σχεδόν ποτέ τσακωτός. Δύσκολα θα παραδεχτεί το λάθος του και δεν θα υποστηρίξει την επιλογή του, ενώ αντίθετα θα προσπαθήσει να μετατοπίσει την ευθύνη στο άλλο πρόσωπο, πολύ απλά γιατί δεν ερωτεύεται ουσιαστικά, αλλά θέλει απλά να καλοπερνάει.

Πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά να βρίσκεται στο επίκεντρο και ζει και αναπνέει για να κάνει λάθη. Ακόμα και αν γνωρίζει πως θα πληγώσει κάποιον που αγαπάει πολύ.

Συχνά το μετανιώνει, αλλά τι να το κάνεις; Η ζημιά έχει γίνει και το επόμενο λάθος τον περιμένει στην στροφή.