Μία δικηγόρος από την Ατλάντα των ΗΠΑ με μεγάλη εμπειρία στα διαζύγια, ανέφερε τα 5 επαγγέλματα ανδρών, τα οποία οδηγούνται πιο συχνά στον χωρισμό ακόμα και μετά τη δημιουργία οικογένειας, βάσει στατιστικής.

O λόγος για την Katie K. Leonard, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο TikTok συνηθίζει να δίνει συμβουλές στις γυναίκες που θέλουν να χωρίσουν ή που είναι ήδη αντιμέτωπες με ένα διαζύγιο.

Φωτογράφος γάμων αποκαλύπτει το στοιχείο που προδίδει πως το ζευγάρι θα οδηγηθεί στο διαζύγιο

Aυτή τη φορά «χτύπησε» και κατάφερε να γίνει viral με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τα 5 ανδρικά επαγγέλματα που αποδεδειγμένα βλάπτουν σοβαρά τον γάμο και μετρούν… τα περισσότερα διαζύγια. Η ίδια, ανέλυσε όλα τα επαγγέλματα και προσπάθησε να κάνει σαφείς τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες με αυτά τα 5 συγκεκριμένα τείνουν να χωρίζουν.

Ποια είναι τα επαγγέλματα που οδηγούν τους άνδρες στον χωρισμό;

  1. Πυροσβέστης
  2. Αστυνομικός
  3. Στρατιωτικός
  4. Χειρουργός
  5. Πιλότος

Η δικηγόρος, με ένα βίντεο, ανέλυσε όλα τα επαγγέλματα και προσπάθησε να κάνει σαφείς τους λόγους για τους οποίους οι άνδρες με αυτά τα επαγγέλματα τείνουν να χωρίζουν.

«Οι άνδρες που κατέχουν τέτοιες θέσεις, συνήθως είναι νάρκισσοι και χειριστικοί. Διαχειρίζονται πολύ πιο δύσκολα ένα διαζύγιο και με κάποιον τρόπο, έχουν μάθει να νιώθουν ήρωες λόγω του επαγγέλματός τους», είπε και συνέχισε:

«Αν είσαι αστυνομικός, κυκλοφορείς με όπλο. Περιφέρεσαι, έχοντας εξουσία. Αν είσαι χειρουργός, μες στο νοσοκομείο όλοι δείχνουν σεβασμό απέναντί σου και ξαφνικά χάνεις το κύρος αυτό όταν επιστρέφεις σπίτι γιατί πρέπει για παράδειγμα να πας να πετάξεις τα σκουπίδια. Πιστεύω ότι από εκεί εξαρτώνται όλα».

Για τους πιλότους και τους στρατιωτικούς είπε πως είναι νάρκισσοι και χειριστικοί επειδή είναι υπεύθυνοι για τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Όσον αφορά στις γυναίκες που γίνονται πιο ευάλωτες στο διαζύγιο; «Οι μαμάδες που μένουν σπίτι, εξαρτώνται οικονομικά από τους συντρόφους τους και ανησυχούν για το πότε θα επιστρέψουν στη δουλειά τους. Τότε πέφτουν στην παγίδα και αρχίζουν να υπεραναλύουν και να σκέφτονται πράγματα που δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα», την ακούμε να λέει.

@jettiegirl28 local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage ♬ original sound – KK