Κλάματα και… μια μπανιέρα! Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη Jennifer Lopez ο Ben Affleck

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από αυτό το ζευγάρι.
Κλάματα και... μια μπανιέρα! Έτσι έκανε πρόταση γάμου στη Jennifer Lopez ο Ben Affleck
instagram/leahremini

Λίγες ώρες μετά την πρόταση γάμου από τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez μίλησε για την υπέροχη αυτή στιγμή που βίωσε δίπλα στον άνδρα της ζωής της.

18 χρόνια μετά τον πρώτο αρραβώνα τους, οι δυο τους είναι έτοιμοι να παντρευτούν και πάλι και να δώσουν, όπως είπε η Λατίνα σταρ, «μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη».

«Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ», ανάφερε η JLo, λάμποντας κυριολεκτικά από ευτυχία.

Έτσι άρχισαν όλα

«Φανταστήκατε ποτέ το μεγαλύτερο σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα;», είπε αρχικά μιλώντας στους θαυμαστές της.

«Το βράδυ του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος της γης -εννοώ στην μπανιέρα μου-, η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απροετοίμαστη και απλώς τον κοίταξα στα μάτια χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα προσπαθώντας να βάλω το μυαλό μου σε τάξη ότι αυτό συνέβαινε ξανά από την αρχή μετά από 20 χρόνια. Είχα μείνει κυριολεκτικά άφωνη με εκείνον να μου λέει: ‘Είναι ναι αυτό;’. Είπα ‘ναι, φυσικά αυτό είναι ναι’».

Ενώ συνέχισε: «Χαμογελούσα πλατιά και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, ένιωθα τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ… απλά ένα ήσυχο Σαββατόβραδο, όπου δύο άνθρωποι υποσχέθηκαν να είναι για πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Που είχαν μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Αχ βρε Jennifer! Μακάρι να πετύχει αυτή τη φορά…