Ο ρομαντισμός αποτελεί σήμερα στοιχείο προς εξαφάνιση, με τους περισσότερο «σκληρούς» να τον καταδικάζουν, αλλά και να τον καταδεικνύουν ως μειονέκτημα και αδυναμία στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων | Αυτός είναι ο χειρότερος σύντροφος για σένα ανάλογα με το ζώδιό σου

Αν και ο ρεαλισμός σίγουρα σε προσγειώνει, σου ρίχνει επίσης τα χαστούκια που σε ξυπνάνε, σε σκληραγωγεί αλλά και σε προετοιμάζει ώστε να δεχθείς με μεγαλύτερη οικειότητα ένα δυσάρεστο συμβάν, όταν στέκεται δίπλα στο ρομαντισμό υστερεί σε όνειρα και φαντασία.

Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τα βέλη του έρωτα δε σε τρομάζουν, αλλά, αντίθετα, σου φορούν τα πουπουλένια φτερά για να πετάς ψηλά κάθε στιγμή της ημέρας, το παρακάτω ζώδιο θα αποτελέσει την αδερφή ψυχή σου και θα ενσαρκώνει πάνω του τα περισσότερα ρομαντικά στοιχεία από κάθε άλλο μέλος του ζωδιακού κύκλου.

Δεν σου πάει καρδιά να τον χωρίσεις! Το ζώδιο που ξετρελαίνει τους πάντες με τον ρομαντισμό του

Και όλα αυτά σε τέτοιο βαθμό που καμία γυναίκα δεν μπορεί εύκολα να τον χωρίσει.

Μπορεί να ορκιζόσουν ότι δε θα μπορούσε να κατέχει εκείνος αυτήν τη θέση, αλλά ο Κριός έρχεται για να ανατρέψει όσα ήξερες για εκείνον. Αν και ισχυρογνώμων και με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ξέρει καλά να σε κάνει να ζήσεις ως πρωταγωνίστρια ενός φλογερού έρωτα, σαν σε παλιά ταινία που εκθειάζει την ουσία αλλά και το περίβλημα του πιο δυνατού ανθρώπινου συναισθήματος.

Ετοιμάσου για εκπλήξεις με αποδράσεις για δύο, δείπνο με θέα και ατμοσφαιρικά ραντεβού που θα ανανεώνουν συνεχώς τη σχέση, ώστε να μη βαλτώσει ποτέ. Θέλει να ζει το συναίσθημα στον υπερθετικό βαθμό και δε χάνει ευκαιρία να σου το δείχνει, κυρίως μέσα από τις πράξεις του.

Διότι, τα μπαλόνια και οι καρδούλες δεν είναι οι μόνες ενδείξεις του ρομαντισμού!