Η άνοιξη έχει μπει στη ζωή μας, τα λουλούδια έχουν χαρίσει χρώμα και ομορφιά στους δρόμους με τα ζουμερά άνθη τους και η προετοιμασία για το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει τόσο πρακτικά, όσο και πνευματικά.

Πρόκειται για την περίοδο, η οποία σου βάζει ιδέες ως προς την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου και όχι άδικα, μάλιστα, καθώς οι ηλιόλουστες αποχρώσεις και τα παιχνιδιάρικα prints σου καρφώνονται στο μυαλό τόσο έντονα, ώστε η επιθυμία να τα κάνεις δικά σου νικάει εμφατικά.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, ξεχνάμε για λίγο τα ασπρόμαυρα ή γήινα κομμάτια που ενδεχομένως να έχουμε βαρεθεί και επιλέγουμε ποικιλία χρωμάτων που θα φέρουν μια αύρα διαφορετικότητας στη ντουλάπα μας αλλά και εγείρουν τη φαντασία και δημιουργικότητά μας.

Ένα από εκείνα που κυριαρχούν είναι το ροζ, το οποίο μπήκε ακόμα και στη denim ζωή μας.

Το jean σου φέτος βάφεται στην πιο girly απόχρωση όλων των εποχών.

Μια επιλογή που ταιριάζει άψογα σε όλες τις γυναίκες και τους τύπους σωμάτων, ενώ η συνήθεια του blue jean παίρνει μια ανανεωμένη μορφή που θα σε γλυκάνει με οποιοδήποτε στυλ κι αν το συνδυάσεις.

Παίξε με αντιθέσεις, φορώντας το με ένα πορτοκαλί τοπάκι, τόλμησε το total pink look και πες ναι στο διαχρονικό πάντρεμα με το λευκό.

Μήπως σε στηρίζει σε κάθε σου εμφάνιση;