Το μακιγιάζ μπορεί να μην αποτελεί το πλέον ελκυστικό φλερτ για όλες τις γυναίκες, ωστόσο, ακόμα κι εκείνες που δεν επιλέγουν να φορέσουν κανένα make up προϊόν πάνω τους, τιμούν, τουλάχιστον, τη mascara.

Υπεύθυνο για την ένταση, την τόνωση αλλά και την ανάδειξη των ματιών μας, το εργαλείο αυτό θα δώσει έκταση στο βλέμμα ακόμα κι αν οι φυσικές τρίχες είναι μικρές, κοντές ή αραιές.

Το να βρεις το ιδανικό προϊόν για σένα αποδεικνύεται μια δύσκολη επιχείρηση, καθώς, στις περισσότερες περιπτώσεις, όλες ψάχνουν ένα πολυεργαλείο, το οποίο να προσφέρει πλούσιο όγκο, 3D καμπύλη και εντυπωσιακό μήκος.

Το ιδιαίτερο στοιχείο, λοιπόν, στη σχέση της γυναίκας με τη mascara της είναι ότι κάθε φορά που αλλάζει μάρκα ή σειρά, έχει την πεποίθηση πως πάντα το προηγούμενο ήταν καλύτερο και για το λόγο αυτόν δε λένε να το αποχαιρετήσουν.

Το επικίνδυνο λάθος στην εφαρμογή της mascara που πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να κάνουμε

Με τον τρόπο αυτόν, βουτάνε το παλιό βουρτσάκι, η συσκευασία του οποίου είναι πλέον άδεια και ξερή, στο καινούργιο κύλινδρο και οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες περνούν…

Οι πιθανότητες να προκληθεί ερεθισμός στα μάτια μέσα από την ανάπτυξη μικροοργανισμών αυξάνονται και στο τέλος η κατάληξη μόλυνσης δεν είναι καθόλου δύσκολο να βγει στην επιφάνεια.

Επειδή, όμως, και οι λάθος επιλογές μέσα στη ζωή είναι, τα καθαρά βουρτσάκια μιας χρήσης βρίσκονται σε αφθονία στην αγορά, επομένως, για να μην πάει χαμένο εφάρμοσέ με το εκείνα.

Χτένισέ τες ομοιόμορφα από τη ρίζα και κάνε κάθε σου make up σύνεργο worth-it!