Κλείσε για λίγο τα μάτια και ταξίδεψε γύρω στα 10 χρόνια πίσω. Τόσο άραγε να χρειάζεται ένας κύκλος μόδας να ολοκληρωθεί;

Οι γόβες που σε αποθέωναν κάθε βράδυ στις στιγμές διασκέδασης, σου έδιναν μαζί σου ένα φορητό μαξιλαράκι ύψους, το οποίο ήταν ενσωματωμένο στα…παπούτσια σου. Ο λόγος για τις γόβες, οι οποίες διέθεταν διπλό πάτο στο μπροστινό σημείο τους, ενώ πίσω ακολουθούσε ένα χοντρό, αλλά και πάλι, αρκετό ψηλό τακούνι.

Μια αρκετά διαφορετική εκδοχή, από αυτό που σήμερα θεωρούμε κομψότητα και λεπτότητα. Μάλιστα, με μια ακόμη καθοριστική αλλαγή στην μύτη που, σε αυτήν την περίπτωση έρχεται να στρογγυλέψει ή ακόμα και να τετραγωνίσει τις γωνίες.

Αυτό είχαν στο νου τους οι γνωστοί σχεδιαστές υψηλής ραπτικής, με οίκους, όπως, η Prada και η Versace να την επαναφέρουν ως τάση της νέας σεζόν και να μας βάζουν σε προπόνηση εξάσκησης ενός παλιού skill ισορροπίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara shoes (@marashoes.gr)

Ολοένα και περισσότερα καταστήματα υποδημάτων έρχονται με φρέσκες προτάσεις αλλά και τεράστια ποικιλία σε στυλ και χρώματα, ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, δεδομένης της διστακτικότητας όταν για πρώτη φορά τα συναντάς μετά από τόσα χρόνια.

Εσύ ποιο θα τολμήσεις;