Η εποχή που φωτίζεται με τις ζεστές ακτίνες του ήλιου και ταυτίζεται με τις όμορφες αναμνήσεις των πιο ξεκούραστων ή ξέφρενων διακοπών δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι.

Τι κι αν συνειδητοποιώντας πως ο χρόνος κυλάει γοργά μπορεί να τρομάζεις, η σκέψη και μόνο της αγαπημένης, για τους περισσότερους, εποχής σου ανεβάζει τη διάθεση και σε κάνει να ανυπομονείς να προετοιμαστείς για την άφιξή της.

Στο ίδιο κλίμα και το manicure έρχεται να φορέσει τα αποκαλυπτικά, δροσερά αλλά και ευδιάθετα χρώματά του, με κυρίαρχο στη λίστα να βρίσκεται το πορτοκαλί.

Διότι, εάν δεν το τολμήσεις το καλοκαίρι, τότε πότε;

Ανάμεσα στις χιλιάδες αποχρώσεις εκείνη που ξεχωρίζει είναι το εξισορροπημένο πορτοκαλί, το οποίο είναι απαλλαγμένο από το κόκκινο, μπορεί να διαθέτει μια παστέλ διάθεση, αλλά δε ανήκει στην κατηγορία των neon.

Όσο για το print; Η νέα τάση εξυμνεί τη δημιουργικότητα αλλά και το παιχνιδιάρικο mood, το οποίο θα πιτσιλίσει με χαμόγελα τσαχπινιάς τα νύχια σου.

Το floral mani σίγουρα, θα συνοδεύσει αρκετές από εκείνες που θα επιλέξουν το πορτοκαλί, αφού ταιριάζει άψογα με τα daisy nails αλλά και όλα τα υπόλοιπα άνθη που τα χέρια σου θα φιλοξενήσουν.

Η παρακάτω φωτογραφία θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Artdecom – Milica Maslan (@artdecom)