Η συντηρητική και προσεκτική αντιστοίχηση χρωμάτων πάνω στο κρεβάτι, μέχρι να αποφασίσεις ποιο σύνολο θα επιλέξεις, μπαίνει για λίγο στο συρτάρι και το πάντρεμα εκρηκτικών χρωμάτων και έρχεται να αποθεωθεί σε events, καθημερινές βόλτες, ακόμα και στο γραφείο.

Πρόκειται για μια μόδα η οποία μας γυρίζει πίσω στο χρόνο όπου fancy blazers, φορέματα αλλά και αξεσουάρ έφεραν εκτυφλωτικό χρώμα και εντυπωσίαζαν, καθώς με τις ίδιες κινήσεις που ήδη έκανες, τώρα δείχνεις ακόμα πιο stylish.

Πέρα από το πορτοκαλί με το ροζ, ο συνδυασμός που θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι το πράσινο που θα πιάσει από το χέρι το ροζ.

Κάθε έκφανση των συγκεκριμένων χρωμάτων και υπό οποιαδήποτε υφή θα μπορέσει να τικάρει το πολυπόθητο κουτάκι επιτυχίας, αφού πρόκειται για μια αντιθετική εικόνα, η οποία, όμως, φέρνει σε ισορροπία τη διαφορετικότητα του πράσινου με την ρομαντισμό του ροζ.

Όσο για τη διάθεση, εκείνη θα σου χαρίζει το πιο λαμπερό χαμόγελο και θα ακτινοβολεί πάνω σου, υπενθυμίζοντας πως ο κόσμος δεν είναι μόνο ασπρόμαυρος, αλλά αντιθέτως, έχει πολλές αποχρώσεις που διαθέτουν το δικό τους, ξεχωριστό χώρο στη ζωή σου.

Smart-Casual

Αξεσουάρ mode: ON!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Fashion/ Style Inspo (@sarapaydarfar)

Και με φούξια!