Η διαφάνεια στα τακούνια, είτε πρόκειται για πέδιλο είτε για γόβα, αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ το ολοκαίνουργιο στοιχείο που προστίθεται πλέον είναι η σύνθεση από στρας η οποία καλύπτει ολόκληρη τη μπροστινή επιφάνεια του παπουτσιού.

Μια έμπνευση από τις γόβες της Σταχτοπούτας, οι οποίες έχουν καταφέρει να ξυπνήσουν το ρομαντισμό ακόμα και στις πιο… σκληρές γυναίκες.

Πολυτελείς οίκοι υψηλής ραπτικής διέθεσαν στο ευρύ κοινό τις δημιουργίες τους με τα low-cost μαγαζιά να ακολουθούν, έχοντας καταφέρει να προσφερθεί στην αγορά ένα προϊόν για κάθε γυναίκα.

Ωστόσο, το να πετύχεις το κατάλληλο ύψος του τακουνιού, τη σωστή διαφάνεια και το «τόσο όσο» κόσμημα υπό φυσιολογική τιμή πρόκειται για μια ουτοπία την οποία το ZARA για μια ακόμη φορά ήρθε να κάνει πραγματικότητα για τις φανατικές φίλες του.

Πρόκειται για τη γόβα, η οποία έχει χαμηλό ύψος με άνεση στο περπάτημα, διαφάνεια που δεν κάνει το πόδι να γλιστράει, αλλά αντιθέτως κολακεύει τα γυμνά σημεία και πέτρες που ακτινοβολούν, πάνω απ’ όλα με κομψότητα και φινέτσα.

Τα Cinderella's heels του Zara είναι οι γόβες που σίγουρα θα θέλεις να κάνεις δικές σου

Μια επιλογή που μπορεί να σταθεί με κουστούμια και φορέματα μέχρι και με το street style jean με τα μεγαλύτερα σκισίματα. Διότι, οι αντιθέσεις είναι εκείνες που μας κάνουν να αποτυπώνουμε την ταυτότητά μας πάνω στην εμφάνισή μας.

Κάνε τα δικά σου με 49,95 ευρώ, αφού μπεις στη λίστα αναμονής όμως, όπως ακριβώς συνέβη και με το Ηνωμένο Βασίλειο όπου τα Cinderella’s heels έγιναν ανάρπαστα!