Η μόδα που κυριαρχεί στα περισσότερα τραπέζια πολυτελών εστιατορίων να φιγουράρει στο Instagram δεν είναι άλλη από τις κομμένες σε φέτες μπριζόλες κόκκινου κρέατος με τη ζουμερή σάρκα εσωτερικά.

Κι όμως, αποτελεί ένα δημοφιλές πιάτο, το οποίο πολλοί λάτρεις δεν αρκούνται στο να το απολαμβάνουν έξω, αλλά αντιθέτως μετατρέπονται σε chefs και δημιουργούν στην κουζίνα τους τα πιο ευφάνταστα πιάτα.

Ένα κόλπο να το κάνεις ακόμα πιο εκλεπτυσμένο είναι, αφού έχεις πετύχει το σωστό ψήσιμο, να περιχύσεις το κρέας με το dressing από μαϊντανό και μουστάρδα, το οποίο θα χαρίσει πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες τόσο οπτικά όσο και αισθητικά.

Συστατικά

  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 5-6 κ.σ. μουστάρδα σε κόκκους
  • αλάτι
  • πιπέρι

Φυσικά, η διαδικασία είναι γνωστή για όλες τις σάλτσες και τα dressings.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά μέχρι να γίνουν ένα παχύρρευστο μείγμα και το αποθηκεύουμε στο ψυγείο, αφού έχουμε σφραγίσει καλά το σκεύος αποθήκευσης με μια διάφανη μεμβράνη.

Στο σερβίρισμα το αδειάζουμε πάνω στο κρέας και το πιάτο, το οποίο θα στεκόταν καμαρωτό σε οποιοδήποτε high class restaurant, είναι έτοιμο για απόλαυση.

Συνόδευσέ το με ένα κόκκινο κρασί για να ξυπνήσεις όλες τις αισθήσεις.