Η σχέση της Kim Kardashian με τον κατά 12 χρόνια μικρότερό της Pete Davidson, δεν ήταν μία περιπέτεια, όπως ήθελε να πιστεύει ο Kanye West.

Φαίνεται πως παρά τις τρικλοποδιές που προσπαθεί να της βάλει ο… πληγωμένος rapper, εκείνη ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά του νεαρού κωμικού, γεγονός που δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το teaser της συνέντευξης που παραχώρησε η ΚΚ στην Ellen DeGeneres και οι αποκαλύψεις που έκανε δείχνουν πως βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

«Έχω τις πιο γλυκές φωτογραφίες μας και θέλω να πω ‘ω, Θεέ μου, είμαστε τόσο χαριτωμένοι’, αλλά μετά λέω ‘μην είσαι τόσο απελπισμένη. Μην ποστάρεις συνέχεια τόσα πολλά, απλά ρίξε μια ματιά’», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είπε με χιούμορ πως δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού «πριν υπάρξει το Instagram», οπότε δεν ξέρει «ποιοι ήταν οι κανόνες» σχετικά με τις δημοσιεύσεις της στα social media.

Για την ηλικία των 40 αλλά και τον αγαπημένο της, σχολιάζει:

«Είμαι στα 40 μου. Και σκέφτηκα, ξέρεις τι; Γ@@α το! Απλά βρες την ευτυχία σου. Εγώ πήρα το χρόνο μου, τη βρήκα, και αισθάνομαι τόσο ωραία», ενώ κατέληξε: «Και θέλω να το κρατήσω για πάντα».