Ο χρυσός κανόνας για να παρατείνεις τη διάρκεια του αρώματός σου

Το άρωμά σου, η ταυτότητά σου, η υπογραφή σου.
Ο χρυσός κανόνας για να παρατείνεις τη διάρκεια του αρώματός σου
Unsplash

Θαυμάζεις εκείνες τις γυναίκες που περπατούν σε έναν χώρο και το άρωμά τους φρεσκάρει με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο τον αέρα γύρω τους;

Πολλές φορές, ακόμα κι αν επιλέξεις την eau de parfum έκδοση του αγαπημένου σου αρώματος, η οποία έχει μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με την eau de toilette εκδοχή, συνειδητοποιείς πως και πάλι δεν είσαι ικανοποιημένη από τη διάρκειά του.

Τι κι αν έχεις προσπαθήσει να το εφαρμόσεις σε ποικίλα σημεία, ώστε να μη χαθεί αμέσως, όπως είναι το spot ανάμεσα στο στήθος αλλά και πίσω από το γόνατο, μέσα σε μισή ώρα είναι σαν να μην το φόρεσες ποτέ.

Για να μη μένεις, λοιπόν, με το άρωμα στο χέρι και τα parfume συννεφάκια να σε αγχώνουν ως προς την ανανέωσή τους, κάνε πράξη τη νέα συνήθεια, η οποία θα σε κάνει να απολαμβάνεις κάθε «ψιτ» και θα σε σώσει από περιττά έξοδα, αφού η ποσότητα αρώματος που θα χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση θα μειωθεί αισθητά.

Ο χρυσός κανόνας για να παρατείνεις τη διάρκεια του αρώματός σου

Unsplash

Ο λόγος για το σημείο που «σφραγίζει» το άρωμα στο κορμί σου θα και το κάνει να μυρίζει για ώρες! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις μία φορά (αρκεί!) την κάθε πλευρά του αυχένα στις φύτρες των μαλλιών σου.

Τελικά η τεχνική «πίσω από τα αυτιά» δεν επικράτησε άδικα, απλά πλέον οι «ειδικοί» το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Ετοιμάσου, λοιπόν, να υπογράψεις κάθε σου εμφάνιση μέσα από τον πιο αισθησιακό αέρα.