«Δεν πλένω ποτέ το πρόσωπό μου»: Η Cameron Diaz παραδίδει μαθήματα αυτοεκτίμησης

Ουσιαστική αδιαφορία προς την «τέλεια» εμφάνιση που μας έκανε να τη λατρέψουμε ακόμα περισσότερο.
Οι λιγότερο... καθαροί! 5 stars που δεν φημίζονται για την αγάπη τους στο νερό
YouTube/Peacock

Απουσία που απλώνει τις ρίζες της πίσω στο 2014, όταν η Cameron Diaz αποφάσισε να αποχαιρετήσει τη ζωή της μεγάλης οθόνης, την υποκριτική αλλά και τη λαμπερή ζωή του Hollywood για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η όμορφη ηθοποιός που μας έχει κάνει να γελάσουμε και να κλάψουμε, ανέκαθεν θεωρούνταν μία από τις εντυπωσιακότερες της γενιάς της, ενώ δεν είναι ψέμα πως το κορμί της πολλές φορές μας έδωσε ώθηση να προσπαθήσουμε κι εμείς για την καλύτερη version του εαυτού μας.

Το podcast «Rule Breakers» του BBC επιφύλασσε μια έκπληξη στους fans της διάσημης ηθοποιού, καθώς η ίδια βρέθηκε καλεσμένη και μίλησε -μεταξύ άλλων- και για την απομυθοποίηση της εξωτερικής εμφάνισης.

«Δεν με νοιάζει. Κυριολεκτικά, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι σε καθημερινή βάση είναι το πώς δείχνω», παραδέχτηκε η Diaz, η οποία τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 50 της χρόνια. 

 

«Είναι δύσκολο να μην κοιτάς τον εαυτό σου και να μην τον κρίνεις με βάση διάφορους δείκτες ομορφιάς, και νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα… Τα τελευταία οκτώ χρόνια, είμαι σαν άγριο ζώο, σαν θηρίο!», είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως προτιμάει τον εαυτό της ακριβώς όπως είναι τώρα και πως βάζει Χ στην τοξική συνήθεια να στέκεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Γιατί, άλλωστε, να είναι τόσο κακή με τον εαυτό της, αφού το σώμα της είναι δυνατό και την έχει φέρει μέχρι εδώ;

Όσο για τα άπειρα προϊόντα περιποίησης που έχει; «Κυριολεκτικά δεν κάνω τίποτα. Ας πούμε δεν πλένω ποτέ το πρόσωπό μου…», παραδέχτηκε!

Με το μήνυμα πως το σημαντικότερο στη ζωή είναι να είμαστε δυνατοί η Cameron Diaz απαλλαγμένη από κάθε είδους κόμπλεξ και επιφανειακές ανησυχίες μας έκανε να θαυμάσουμε την ομορφιά της ακόμα περισσότερο.