Στις δυσκολίες μας η συμπαράσταση και η συμπόνια των δικών μας ανθρώπων μας έρχονται με φόρα σαν χάδι πάνω στις πληγές, σε αντίθεση με τη χαρά, στην οποία, τα πιο επιφανειακά χαμόγελα κρύβουν, πολλές φορές, τη ζήλια.

Πρόκειται για ένα συναίσθημα δύσκολα ελεγχόμενο, το οποίο μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει για τον πομπό, το δέκτη αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Ο Σκορπιός αποτελεί ένα ζώδιο που μας έχει αποδείξει επανειλημμένα πως μπορεί να θυσιάσει τα πάντα μπροστά στο βωμό της ανταγωνιστικότητας αλλά και της κατ’ επέκταση υπερίσχυσης της δικής τους βούλησης.

Σίγουρα, εάν ακούσει για μια επιτυχία σου μπορεί να χαρεί αλλά αμέσως θα περάσει στο overthinking της σύγκρισης με τον εαυτό του και τα επιτεύγματά του. Γεγονός αρκετά άδικο και για τις δύο πλευρές.

Έχοντας μια διάθεση κατωτερότητας σε σχέση με εσένα δε μπορεί να αφουγκραστεί τη χαρά σου και να αφεθεί στο συναίσθημα της παρακινητικότητας, ώστε να πάρει το απαιτούμενο motivation για το επόμενο βήμα.

Πώς θα αντιληφθείς αυτήν την κατάσταση; Ο Σκορπιός αμέσως θα κατακλυστεί από νευρικότητα και θα είναι σαν να έχει πιει το αμίλητο νερό.

Η απόλυτη σιωπή που θα σου βροντοφωνάξει την αλήθεια! Όπως πάντα οι εξαιρέσεις αποτελούν κομμάτι της ζωής…