Ο προβληματισμός που μας κατακλύζει κάθε φορά που πρόκειται να κοιμηθούμε μαζί του ως προς το ποια πιτζάμα πρέπει να επιλέξουμε αποτελεί μια μεγάλη αλήθεια της ιδιαίτερης αυτής στιγμής.

Θέλουμε να δείχνουμε σέξι, αλλά από την άλλη επιζητούμε να διατηρήσουμε τη γλυκύτητα, θέτοντας, φυσικά, την άνεση σε δεύτερο πλάνο.

Κι όμως, στο ερώτημα ποια είναι η ιδανική επιλογή που να τα συνδυάζει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, αν και δυσκολευόμαστε αρχικά, όλες σχηματίζουμε στο μυαλό μας ένα ιδανικό πρότυπο με συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία καλούνται να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Ό,τι κι αν σκέφτηκες, ξέχασέ το!

Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανέδειξε το νικητή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αντρών. Αν και πολλοί εξέφρασαν την αδυναμία τους σε δαντέλες και λεπτά lingeries, οι περισσότεροι χάρισαν τη θετική τους ψήφο σε αυτό το ρούχο που δεν πάει το μυαλό σου.

Απάντηση που δεν περιμέναμε | Με αυτό το ρούχο αγαπούν τα αρσενικά να μας βλέπουν να κοιμόμαστε

Unsplash

Η πλειοψηφία υποστήριξε πως θεωρούν άκρως σαγηνευτική τη γυναίκα όταν κοιμάται με το  t-shirt της, το οποίο της κάθεται σαν ένα oversized φόρεμα. Με δυσκολία στην εξήγηση, ο συνδυασμός της χουχουλιάρικης girly εικόνας κερδίζει κάθε άλλη επιλογή αλλά και την καρδιά του.

Τώρα η άνεση είναι με το μέρος μας!