Μια ακόμη εβδομάδα πέρασε με τους δε να παραπονιούνται για το πόσο γρήγορα εξατμίστηκε σαν καπνός, αφήνοντας πολλές υποχρεώσεις, και μη, στη μέση, και τους δε για το πόσο βασανιστικό αργό ρυθμό είχε.

Όπως και να έχει, ο Φεβρουάριος είναι ακόμα εδώ και έχει σχέδια για κάποιες από εμάς. Σχέδια για εξόδους, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και events που μέσα από χορό και τραγούδι θα έρθουν και πάλι κοντά σου παίρνουν σάρκα και οστά.

Επειδή πάντα υπάρχουν και οι… τελευταίας στιγμής χαρακτήρες, τι θα έλεγες να επισπεύσεις τα πλάνα σου, να αψηφήσεις την κούραση και να σηκωθείς από τον καναπέ γιατί αυτές τις ημέρες -μέχρι το τέλος Φεβουαρίου- σε περιμένει ο έρωτας της ζωής σου ή, για τους πιο ρεαλιστές, αυτός που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα για ένα ισχυρό χρονικό διάστημα;

Ποιο είναι το ζώδιο με τις περισσότερες πιθανότητες;

Σκορπίνες είστε οι τυχερές του Φεβρουαρίου! Ρομαντισμός, σεξ και διασκέδαση αποτελούν τους ευνοημένους των ημερών. Είτε είσαι σε σχέση, είτε single lady η ώρα για λίγη δράση έχει φτάσει. Βγες έξω και μάγεψε τα πλήθη!

Όλα φαίνονται να είναι υπέρ σου ώστε να αναπτύξεις ένα γερό connection σε αυτό το τέλος της εβδομάδας, για το λόγο αυτόν δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία και μένοντας ανοιχτή και θετική σε night out εξορμήσεις κοινωνικοποιήσου, γέλα δυνατά και απόλαυσε την κάθε στιγμή.

Όπως ακριβώς σου αξίζει άλλωστε!