Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του insta life είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι λόγοι είναι πολλοί. Ομορφιά, στυλ και προτάσεις προϊόντων που σε πείθουν να την ακολουθήσεις και, μάλιστα, ενεργά.

Κάθε μια από τις αναρτήσεις της ξεχωρίζουν για διαφορετικούς λόγους με εμάς να παίρνουμε ιδέες μέσα από τις φωτογραφίες της, οι οποίες συνήθως κινούνται σε ιδιαίτερο πλαίσιο και ποικιλία από διαφορετικούς τόπους.

Αυτήν τη φορά πόζαρε για το Instagram και άφησε όλες τις γυναίκες άφωνες λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά της. Με hashtag τη γνωστή εταιρία προϊόντων για τα μαλλιά, TRESemme, εντυπωσίασε στη βόλτα της στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε με crop τζιν ζακετάκι, αποκαλύπτοντας τη λεπτή μέση της.

Το όμορφο μοντέλο, άφησε ελεύθερα τα πλούσια και γεμάτα όγκο μαλλιά του, τα οποία, πέρα από το μήκος που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του, δείχνουν υγιή, γεμάτα ζωντάνια, αέρα και κίνηση.

Με άλλα λόγια ό,τι ακριβώς ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι κατά την τελευταία σεζόν μεγάλο ποσοστό γυναικών έσπευσαν να ακολουθήσουν τη στρατηγική της και επέλεξαν το κούρεμα αυτό που χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα.

Όσο για την απόχρωση, το απόλυτο καστανό εξισορροπεί άψογα τη γλυκύτητα και την ισχυρή προσωπικότητα μέσα από την εκτυφλωτική λάμψη.

Γιατί η Ηλιάνα ξέρει…