Από τη στιγμή που ξεκινάς την ημέρα σου το πρωί μέχρι και το τέλος της, κόκκινες και ροζ καρδούλες περνούν καμαρωτές μπροστά από τα μάτια σου σε μια παρέλαση έκρηξης έρωτα.

Αν θέλεις να γίνεις ρεαλιστής αναρωτιέσαι πού ήταν άραγε αυτές κρυμμένες όλες τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, αν, όμως, από την άλλη, θέλεις να επηρεαστείς από το κλίμα του ρομαντισμού χαμογελάς και ίσως κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα ζαχαρωτό μπισκότο σε σχήμα (τι άλλο;), φυσικά, καρδιάς.

Μπορεί οι περισσότερες φίλες σου να περάσουν τη βραδιά σε ένα date, ένα dinner ή ένα ταξίδι, εσύ που ακόμα δεν έχει βρει το άλλο σου μισό, έχεις πολλά να κάνεις.

Ξεκίνα, λοιπόν, να ετοιμάζεσαι!

Άγιος Βαλεντίνος αυστηρά για singles | 2+1 επιλογές εξόδου για να περάσεις τέλεια και χωρίς σύντροφο

 Spa

Μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου είναι να αφεθείς στα χέρια των ειδικών, να χαλαρώσεις στα γάργαρα νερά και να ατενίσεις την πανέμορφη και εκλεπτυσμένη ομορφιά των ειδικά διαμορφωμένων χώρων.

Το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου, το οποίο σου υπενθυμίζει πως το σπουδαιότερο όλων, το οποίο κρατάς στα χέρια σου, είναι η ίδια σου η ύπαρξη.

Άγιος Βαλεντίνος αυστηρά για singles | 2+1 επιλογές εξόδου για να περάσεις τέλεια και χωρίς σύντροφο

Unsplash

Θέατρο

Μια θεατρική παράσταση θα σε ψυχαγωγήσει και θα σε κάνει να αλλάξεις παραστάσεις ξεφεύγοντας για λίγο από τη ρουτίνα που σε κρατάει δέσμια στις εικόνες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μια νέα ιστορία θα σε κάνει μέλος της παρέας της, θα σε προβληματίσει και στο τέλος θα σε διδάξει.

Παραγωγικός χρόνος που σίγουρα τον έχεις ανάγκη.

Singles Valentine’s Party

Αν, πάλι, οι παραπάνω επιλογές ακούγονται βαρετές, μην πλήξεις ακόμα! Δεν είναι λίγα εκείνα τα bars, τα οποία οργανώνουν parties για ελεύθερους, όπου το κέφι ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη!

Μόνη από επιλογή ή όχι, μικρή σημασία έχει, διότι αυτή η βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη. Και πού ξέρεις… ίσως την επόμενη μέρα αλλάξεις στρατόπεδο…