Μια από τις μεγαλύτερες γυναικείες αδυναμίες αποτελούν τα μαλλιά και η φροντίδα τους. Φυσικά, και ποια δε λατρεύει την αίσθηση όταν απολαμβάνεις τα φρεσκολουσμένα, υγιή και πλούσια μαλλιά που αγκαλιάζουν σαν χάδι το πρόσωπο με όγκο και τρυφερότητα;

Μοιάζει με όνειρο που δύσκολα έχουμε στην καθημερινότητα; Τότε, μάλλον, δεν έχεις οπλιστεί με τα σωστά σύνεργα στο σπίτι σου.

Η κατηγορία των λιπαρών μαλλιών αδικείται συστηματικά, υπό την αίσθηση που έχει καλλιεργηθεί, η οποία υπονομεύει την ενυδάτωση με αποτέλεσμα να στερούμε από τις τρίχες την υγρασία που χρειάζονται για να επιβιώσουν.

Αν, πάλι, ο απαιτούμενος χρόνος μοιάζει με πολυτέλεια, τα τρία παρακάτω προϊόντα περιποίησης που η αγορά σου προσφέρει εγκάρδια έχουν κάτι να σου διδάξουν: Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις μια νέα ρουτίνα περιποίησης, όπως κι εκείνες του προσώπου ή του σώματος.

Scrub τριχωτού

Αν νομίζεις πως η απολέπιση απευθύνεται μόνο στην ορατή επιδερμίδα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από το τριχωτό της κεφαλής πριν από το λούσιμο, ενισχύεις την υγιή ενδυνάμωση της τρίχας από τη ρίζα, την καθαρίζεις από ρύπους της ατμόσφαιρας και προσθέτεις ένα ακόμη λιθαράκι στο να μακρύνουν και να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Λιπαρά μαλλιά | 2+1 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Unsplash

Λαδάκι για τις άκρες

Δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα. Ακριβώς διότι πέφτουμε με τα μούτρα σε σειρές κατά της λιπαρότητας, ο κίνδυνος να περάσουμε στο άλλο άκρο και να αποκτήσουμε ξηρές και αφυδατωμένες άκρες μας χτυπάει ρυθμικά την πόρτα.

Μη διστάσεις να κάνεις μασάζ στα τελειώματα των μαλλιών σου με ένα λαδάκι το οποίο μπορείς να μεταφέρεις παντού μαζί σου και απαιτεί μόλις 10 δευτερόλεπτα εφαρμογής.

Λιπαρά μαλλιά | 2+1 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σουLeave in conditioner

Εάν δεν προλαβαίνεις να βάλεις μάσκα και να την αφήσεις να δράσει στο σωστό χρόνο, ιδανική επιλογή φαντάζει το leave-in conditioner. Αφού έχεις λουστεί κι ενώ είναι ακόμα βρεγμένα τα μαλλιά τοποθέτησέ το στις άκρες σου. Το χτένισμα θα μοιάσει με παιχνιδάκι, ενώ θα προστατέψει παράλληλα και κατά της θερμότητας.

Πώς τα πας με το check list σου;