Όλες οι σχέσεις χαρακτηρίζονται από διαφορές απόψεων, φιλοσοφιών αλλά και κοσμοαντίληψης γενικότερα.

Ωστόσο, αν και τις περισσότερες φορές μισό βήμα πίσω από την έκαστη πλευρά εξασφαλίζει χώρο και χρόνο για να σωθεί μια προβληματική κατάσταση, υπάρχουν κ εκείνες οι περιπτώσεις, στις οποίες το τέλος γράφεται με χρυσά γράμματα.

Ο χωρισμός, όσο οδυνηρός και δύσκολος κι αν αποδεικνύεται δεν παύει να έχει τη θέση του στη ζωή και όταν καλείσαι να τον αντιμετωπίζεις εκείνα που αξίζει να κρατάς είναι πέρα από τις όμορφες στιγμές, τα μαθήματα και τα διδάγματα που πάντα σου χαρίζει.

Ποιος είναι, όμως, ο συνηθέστερος λόγος για τον οποίο πολλά ζευγάρια καταλήγουν στο χωρισμό εν έτει 2022 και ιδίως σε ένα κομβικό σημείο;

Σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το ζήτημα στο οποίο εάν βρει δυο ερωτευμένους σε αντίπαλα στρατόπεδα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τους κάνει να πουν το μεγάλο αντίο είναι ο γάμος.

Συγκεκριμένα, ο τρόπος με τον οποίο κρίνουν εάν είναι έτοιμοι ή όχι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, υπό τη μορφή της συγκατοίκησης ή του γάμου, θα αφυπνίσει και τους δύο, ώστε να αντιληφθούν εάν βαίνουν προς το κοινό μονοπάτι που θα κάνει αμφότερους ευτυχισμένους.

Κάπου εκεί, η ιδέα της λήξης της ελευθερίας, ο μοιραζόμενος χρόνος σε φίλους – σχέση και οι υποχρεώσεις που ακολουθούν περνούν από το μυαλό και για πολλούς οι παλμοί ανεβαίνουν, ο ιδρώτας αρχίζει να φαίνεται και η φυγή φαντάζει μια ανάσα-δρόμος.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έρχονται στο μυαλό μας…