Αν είσαι από τις γυναίκες που περιμένουν το πολυπόθητο μονόπετρο της πρότασης γάμου από τον αγαπημένο τους να είναι μεγάλο, εντυπωσιακό και ακριβό μάλλον πρέπει να αλλάξεις τα γούστα σου.

Για το καλό του γάμου σου πάνω από όλα.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησαν οικονομολόγοι του Πανεπιστημίου Emory των ΗΠΑ, οι άνδρες που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και ξόδεψαν από $2.000 μέχρι $4.000 για να αγοράσουν μονόπετρο στις αγαπημένες του, είχαν 1,3% περισσότερες πιθανότητες στο διαζύγιο από εκείνους που ξόδεψαν $500 έως $2.000.

Η έρευνα πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει πως οι γυναίκες, των οποίων οι γάμοι κόστισαν  από $20.000 και πάνω,  είχαν 3,5% περισσότερες πιθανότητες να καταλήξουν σε χωρισμό, από αυτές που ξόδεψαν $5.000€ – $10.000.

Η επιστήμη κρούει τον κώδωνα του κινδύνου | To μονόπετρό σου αποκαλύπτει αν θα πάρεις διαζύγιο ή όχι

Από την άλλη, οι άνδρες  που δίνουν λιγότερα από $1.000 για τον γάμο τους έχουν τις μισές πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο, σε σχέση με αυτούς που ξοδεύουν $5.000 – $10.000.

Τώρα ξέρεις, γι’ αυτό… μην επιμένεις για ακριβό και εντυπωσιακό δαχτυλίδι. Αντίθετα, μπορείτε με τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε να επενδύσετε σε ένα ωραίο ταξίδι, που σίγουρα θα συντελέσει στο να γίνει ο γάμος σας πιο διασκεδαστικός.